Onsdag

Regn o rusk..riktigt höst väder ute.Och i morrn börjar den tråkigaste månaden på HELA året.November kan ju vara så låång och man väntar ju i stort sett bara på vintern o julen.Iaf så gör jag det..Ska bli kul att det är skrutts första riktiga jul,få se hennes reaktion på snön,julgranen o tomten =)
Det känns som man kommer att anstränga sej lite mer på den fronten nu när man har barn,man kommer ju själv i håg hur spännande o mysigt man tyckte det var..
Fast det kommer nog även bli lite jobbigt julfirande oxå,eftersom det är första julen utan "farfar".Var lite av hans favorit högtid tror jag,han älskade att fixa kransar och maten m.m.Plus att han har världens finaste julgran,en riktig sån som man ser på i Amerikaska filmer.Överpyntat men på ett bra sett,man ser knappt granen...
Så farmor har nog lite av prestationsångest att allt ska vara som det brukar,för att inte svika honom.Men vi har sagt att hon inte behöver laga massa mat,vi kan ta me eller så går ju det mesta nuförtiden att köpa färdigt.Det blir nog bra vilket som.
Nog om det

Imåndags så var vi in till Maxi och handlade mat,vi var där strax efter 8 och det var så skönt att gå och handla utan en massa folk.
Efter lunch så sov hela familjen middag,skönt..jag skulle ju iväg att jobba på kvällen.Men det visade sej att det inte blev så mkt folk...faktiskt bara jag o syrran*asgarv*inte en enda ungdom.Så vi satt där o drack te,spelade lite biljard,dart m.m.
Vi stängde igen verksamheten strax innan 20,så det var en ruggigt lättsam dag

Igår så var jag o skrutt hem till syrran en sväng på fm.Pappsen var o fixade det sista hemma hos farmor efter deras golvläggning..
På eftermiddagen var vi ute i trädgården,krattade löv(skrutt satt i lövhögen o busa)sen fick hon åka skottkärra oxå,riktigt kul det;)
Var skönt att få lite höstfint på tomten
På kvällen när skrutt somnat så oljade vi golvet i köket.Det blev jättebra,vi har ju köpt extra vit golvolja eftersom vi vill ha kvar det ljusa trägolvet vi hade där.Så nu är det bara trägolven i vardagsrum,hall o skrutts rum som ska slipas och oxå oljas i samma såsmåningom.Kommer bli ett helt nytt hus då..

Idag så åkte jag in till stan 7.20,skulle vara på MVC kl.8 för preventilmedel.Barnmorskan började babbla om massa nya grejer man kunde ha efter man fått barn,men jag körde på det gamla hedliga pillren jag.
Var in på jobbet och tog en kaffe efter innan jag åkte hem igen.Ska ju f*n börja jobba om 2 MÅNADER*shit*
Annars har det inte hänt så mkt mer idag..inge sugen på att göra nåt när det e så ruggigt ute.Skrutt sov 2.10min på dagen idag(har ju aldrig hänt)så vi passade oxå på att sova då.
Snart ska jag lägga mej o läsa,syrran kom över med Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dej"..ska bli spännande att läsa.

Imorrn ska jag in på mammografi,så det blir nog ett litet inlägg om det.

Godnatt


Jobb,krogbesök och MeandI party

Ja det är min helg i det stora hela det..och nu sitter man här och är lite småslö,det är så j-la mörkt ute redan..Nackdel med hösten det.

Igår då när jag kom in till jobbet vid 7.30 tiden så fick jag höra att tjejen i frukosten var ensam och det var över 100 gäster,fick lite lätt panik då.Jag skulle ju jobba på konferansen,så det var bara att ringa och väcka chefen det.Så hon fick komma in och jobba då stackarn..Men jag hjälpte dem oxå,hade ju bara Mellanskog 30 pers på konferansen.Så vi var klara för hemgång vid 12 tiden,ruskigt skönt.När jag kom hem så stack pappsen till stan,skulle hämta en säng som syrran o henke skulle ha.Sen åkte han direkt till jobbet.Själv var jag så sjukt trött,men skrutt hade ju redan sovit ´hon så det var bara att vara på alerten det.
Vid 18 tiden började jag göra mej i ordning,skulle ju iväg på tjejmiddag..Så det blev lite små stressigt men jag hann dit till 19.Det var jätte trevligt,vid 22 tiden så bar det av mot city.Vi var först till terassen eftersom vi kom in så tidigt,sen gick vi till Flustret.Och där var det tok mkt folk(väntat iofs eftersom det var lönehelg)tycker ju att det är lite smådrygt när det är så packat med folk att man knappt kan röra på sej,men men det var väl ok.
Träffade lite vänner o bekanta ,roligt .Vi åkte faktiskt hem redan vid 01.30...lite oväntat,men ruggigt skönt eftersom jag var så trött efter två tidiga jobb dagar.

Idag var man ju lite småseg när man vakande,och då tycker man ju inte att det är värt att gå ut om man ska må så..men efter typ hela förmiddagen av sömn så är man back  liksom..
Har varit i väg på Meandi party oxå på eftermiddagen,så det var ju skönt att komma ut i friska luften lite.
Köpte en tunika till mej,en tröja och ett par tajts till skrutt och även en tröja till Filip(order av syrran),det var trevligt och skrutt fick ju leka av sej med de andra barnen..
Sen har vi busat och läst böcker..la henne strax efter 18 eftersom hon varit vaken från 11.40,lite konstigt med tidsomställningen.

Nu ska jag bara sitta o slöa framför tv:n och förmodligen blir det en tidig natt

Trevlig vecka på er alla

Kram

Lugn fredagkväll

Och så var det fredag igen då och helgen kommer med stormsteg*hihi*så är det dags att ställa om klockan till vinter tid då..
Idag har jag jobbat och ska även jobba imorrn med..härligt att få lite extra pengar till jul.så det blir väl en tidig kväll idag,gick ju upp strax efter 04 imorse,gäsp,gäsp..ruggigt jobbigt var det.Det brukar gå bra men imorse var det tungt,men imorrn så ska jag jobba på konferansen så då börjar jag 7.30..värsta sovmorgonen=)Hade vinlotteri på jobbet idag och JAG VANN faktiskt 2 flaskor..Perfekt eftersom jag ska först på tjejmiddag imorrn och sen ut på stan o röja..så då var ju förfest drickat färdigt utan att besöka bolaget...very nice

Efter jobbat så gick jag upp en sväng på stan med min chef..köpte en fuskpolo åt skrutt på POP i går men den var ju sjukt tajt så jag lämnade tillbaka den och köpte en mössa och två tröjor istället..Sen köpte jag en jättefin julstjärna på Åhlens till mej,kommer bli så fint så till jul.

Igår var jag ju in till stan med Carli o lilleman,skrutt fick vara hemma med pappsen hon..Skulle försöka hitta nån fin "party topp"till mej,men hittade ju f-n ingen..men skrutt fick nya vantar o en pyjamas hon.Hon har tur hon som har en sån snäll mamma;)

I onsdags så jobbade jag lite extra på syrrans jobb,Henke ringde vid 14 tiden och frågade eftersom han var ensam,så det var bara att göra sej iordning och cykla iväg..Alla kidsen gick bara runt och fnisade för att jag var så lik Jessica(tvilling syrran,för er som inte vet)..tyckte det var lite roligt dom,tur att man är van.Slutade vid 17 så det var några timmar iaf.Kul att komma iväg lite

Ska kolla klart på idol nu sen är det väl säng dags....måste ju ladda inför jobb och krogkväll =)
Trevlig helg på Er alla

Kram

Oj vad många dagar sen sist

Förstår inte varför jag inte bloggat på så många dagar...tiden bara springer iväg och tanken har slagit mej några gånger att snart är det dags att bege sej ut i verkligheten igen.Ska ju börja jobba i januari och det e ju för fasiken snart det...bara 2 månader kvar.Skönt men lite skum känsla ändå,kommer nog att kännas lättare när man vet att dagis plats är fixat..Ska bli skönt att få lite ordning i vardagen igen,men sen att man måste gå upp strax efter 04 varje morgon kommer  ju bli ruskigt surt,speciellt nu under höst/vinter.

Jag jobbade ju i fredags och åkte då in med 05.15 bussen,det var spöklikt lungt o tyst,var ju inte en enda bil på "E4"ju.Förr så var det ju iaf lite liv o rörelse ute,men man vänjer sej så småningom.
Det var relativt lungt på jobbet,bara en j-la massa konferans mackor som skulle göras på morgonen..men det var lungt.Slutade strax efter 12 och mötte då upp syrran och gick en sväng på stan,köpte en stickad tunika/klänning och ett par jeans åt skrutt.Och så köpte jag med kina mat till middag,ruggigt gott var det.
Resten av kvällen var lugn,nåt glas vin så sov man gott sen.;)

I lördags så åkte pappsen iväg tidigt på morgonen,skulle ju hem till sin mamma o lägga golv i 3 rum.Så jag o skrutt var själva resten av dagen o natten..var hemma och bara tog det lungt(så lungt det nu går med röjröj).Sen på eftermiddagen vid 15 tiden så gick vi över till syrran där vi skulle tillbringa resten av kvällen och även natten...tråkigt att sova själv.Så skrutt o Filip busade på bra dem,lite lätt övertrötta båda två,skrutt sov 40min på dagen..Så båda somnade vid 18.30.
Då käkade jag o Jessica lite taco o drack lite vin.
Sen blev det slappar kväll och lite film.

I söndags så gick vi hem vid 9 tiden och skrutt var super trött o grinig HELA dagen...så j-la dryg.Pappsen kom hem vid 15 tiden så det blev en låång dag.Vi gjorde inget vettigt alls under dagen.

I måndags hade vi besök av en arkitekt,hon skulle kolla/hjälpa oss med vår framtida utbyggnad.Det var skoj att se vad hon hade för ideèr..Hon frågade vad vi hade för ideér och behov,så nu skulle hon rita på det och återkomma senare..spännande
På förmiddagen så åkte vi in till stan,jag skulle köpa en kappa.Men tyvärr så fanns det inte i stl och var väl kanske inte helt 100%..
Men får kika vidare,sen så var det dags att jobba igen då...fullt ös var det hela kvällen..

Och dagen idag så  har det varit en riktigt hemma dag,skrutt är snorig och lite små hängig.Men vi var ut en sväng på eftermiddagen och sprang av oss sista energin;)..längre ner på gatan så fick skrutt syn på en katt som hon började springa emot,men katten blev ju såklart rädd och stack..men sen så kom det ju 10 katter till...bara kattungar så skrutt fick ju FULLT upp att jag alla stackars katter...men kul hade hon=)

Det var våra dagar det nu är det dags för lite plock

Trevlig vecka på er alla

Kram

Hej hej..

...På er alla glada!!Idag är det total ide torka men jag tänkte att jag skulle skriva några rader ändå..
Ja just det,har ju glömt att berätta att nästa måndag så kommer det en arkitekt hit för att kolla/hjälpa oss med ideer för vår framtida utbyggnad av huset.Ska bli kul att se hur de jobbar och vad hon ser för lösningar.Vi vet ju ungefär hur vi vill ha det,men vill ändå ha hjälp för att få korrekta ritningar att lämna in.Och så är det ju kul att se vad hon tycker.
Det var det..
Nu har skrutt börjat bli förkyld,snorig som bara den idag.Hade tänkt att gå till Öppna Förskolan med syrran o Filip men vi lekte ute i lekparken istället.och så kom Veronica med sina 2 barn..trevligt men lite småkallt

I måndags så var jag och Carli ner till ÖF med kidsen,tog en liten promenad innan...Vi hade skippat frukost hemma för vi tänkte att det är ju ganska trevligt att äta det nere på ÖF,men attans vilken otur vi hade..Just på måndagar så är det bara frukt till fika och sen sopplunch.Snacka om att bli besvikna då.
Det var inte så många där,6 vuxna me barn tror jag..men skrutt o lilleman lekte på.Tyckte det var skoj,men sen när det var dags för sångstund så var det lite väl lång för skrutts del.I början satt honn helt still o lyssnade,men sen gick hon o hämtade leksaker o så.Men det gick bra ändå..
På kvällen så jobbade jag som vanligt,riktigt rolig kväll..Många tjejer och så var det många som deltog på aktiviteterna som vi hade..
Pappsen jobbade ju xtra så mamma/mormor var ju här och nattade skrutt..och det hade gått jättebra
Mamma o jag sov i vår säng och pappsen på soffan,skrutt vaknade vid 22 och somnade inte om så jag fick lägga mej me henne i vår säng(drygt)hon vaknad eflera ggr på natten o sa momo=mormor,sen vaknade hon vid 6 tiden och skulle minsann upp o busa me "momo"..

Igår så gjorde vi nada,var inte ens ut på hela dagen..var ju så tråkigt väder.Syrran kom över en sväng på kvällen med kläder som jag beställt via hennes jobb.Plysch set,skönt att ha när man är hemma
Åter till dagen då,syrran o jag hade tänkt gå till ÖF med barnen men skrutt var snorig och Filip hostig så vi var ute och lekte i lekparken istället,var ju jätte fint väder men blåste liite kallt.Skrutt hade jätte skoj,sprang runt som bara den hon och så gungade hon..skulle kunna sitta o gunga hela dagen om hon fick.
Pappsen ska ju lägga golv i 3 rum hos farmor i helgen,så han har varit där idag och förberett lite.

På fredag är det dags att jobba igen,och även nästa lördag.ser jag framemot...
Ska jag snart kolla på Room service och se om man får nån inspiration ;)

Kram 

Trött morsa...

Ja idag blir det tidig sänggång känns det som,så j-la trött och förstår inte varför.Men det är väl det här gråtråkiga ruskvädret som är boven i dramat;)
Iof så har jag ju jobbat idag oxå,men gick ju ändå upp som vanligt vid 7 tiden..Var på jobbet strax efter 8.30 och sen fick man ju stressa som en tok,,konferans gästerna kom vid 9..Så nog har man sprungit på ganska bra idag allt..Det är väldigt långa avstånd på jobbet mellan konf avdelningen o köket,så om man glömmer nåt så tar det sin lilla tid..men det gick ju bra.Gästerna var nöjda o det e ju huvudsaken,sen om jag har sprungit häcken av mej(vilket skulle behövas*asgarv*)spelar ju ingen roll.
Har även hjälpt till på frukosten mellan varven,måste ju styra upp lite när man är inne o gästspelar =)
Åkte hem vid 13 tiden sen så har det varit full fart här,syrran m fam kom över en sväng.De var ju i Sthlm igår så då hade hon köpt ett diadem till skrutt(vill alltid ha hennes)ett jättefint rosa med glittriga fjärilar.Men efter typ 5min så hade hon brytit av det..jaja
Vi försöker ju få skrutt att bara sova en gång om dagen nu eftersom hon e så bökig på kvällarna,ligger o bökar i typ 40 min innan hon somnar..så idag har hon sovit 1 timme mellan 11.30-12.30..fast hon var ju lagom tjurskallig nu på kvällen måste jag säga..
Men nu sover hon iaf och kl är 19.05...såå skönt med lite lugn o ro

Igår så var vi in till stan en sväng eller till ÖB iaf..Köpte lite allt möjligt.
Sen kom mormor o Filip och hälsade på,och det blev en massa bus..Nu börjar skrutt o Filip bli lite oense me varann och ska gärna "slåss"om leksakerna..båda har ju temprament som heter duga
Sen var det lugna gatan när de gick,men skrutt var lite trött eftersom hon VÄGRADE sova på eftermiddagen,stod bara o grina efter "momo"(mormor)så hon fick vara vaken,från 11 till 19..nice nice...NOT
Det var våran helg det,imorrn är det dags för att jobba lite igen då,pappsen ska oxå jobba(xtra)så mormor kommer hit och passar o nattar skrutt..det var ett tag sen men det går säkert kanon det.

Dags att plocka lite och kanske ta sej lite te
Ha en trevlig vecka alla

*Och ni som tittar in,så mkt roligare med ett litet HEJ i kommentarer ;)*

Äntligen helg

Och så äntligen var det helg igen!!Riktigt ruskväder idag så vi har hållit oss inne hela dagen..Lite smådrygt men men.
I onsdags så var jag o skrutt med syrran o Filip och Ullis o Lovis ned till badet och grillade korv.Det var lite småkallt och ruggigt men mysigt ändå.Full fart på skrutt ;)sprang och stojade,sprang rätt ut i vattnet =(fast blev inte såå blöt.Lite lättare för syrran o Ullis som har barn som är 2½,dom förstår ju lite mer.Själv fick man springa som en skållad råtta*hihi*
Medans vi var ute så slipade pappsen det sista i köket,runt kanterna m.m
Har även köpt olja till golvet nu,men vet ju inte när vi ska olja det.Det är torktid på 24 timmar??Och köket är ju trots allt ett rum som man ofta vistas i,äta kan man ju göra i vardagrummet,men man måste ju tillaga maten i köket ändå..Så vi får se hur vi löser det.

Igår så var jag och skrutt en sväng till affären och så fick hon gå hem genom skogen sen,oj oj vad tid det tog.Hon skulle in på varenda liten stig,o in i snår,plockade på allt och gömde sej bakom granar o sa tiiitit(titt ut).Fast vi var ju ordentligt påklädda så det var inte så farligt kallt ändå.Annars så var vi bara inne o busade sen.

Idag var syrran över en sväng,hon hade med sej ljusen som jag köpt på ett ljusparty för nån vecka sen.Luktade jättegott...och tur var väl det med tanke på priset

Helgen blir väl ganska lugn,imorrn tänkte vi ev åka in till stan o äta lunch och bara strosa runt lite.Hoppas bara att det är någolunda väder.Och på söndag ska jobba lite extra på konferans avdelningen på jobbet,börjar vid 8.30 och jobbar väl till efter lunch eller nåt.Ska bli skoj


Trevlig helg på er alla
Take care

Kram

Bara tisdag

Dagarna bara springer iväg märker man när man inte varit vid datorn på några dagar.Ska väl bara resumera dagarna lite kort då

I lördags så jobbade jag mellan 8-11,skönt att man fick börja lite senare.Gick upp vid 6 tiden och när jag sen stod i badrummet och sminkade mej så hörde jag fotsteg,tänkte att pappsen oxå hade vaknat,men nej då..Det var lilla skrutt som öppnade våran sovrumsdörr o sa hii=hej.Jättepigg.Hon vaknade på natten så då tog vi över henne till vår säng(händer typ var o varannan natt nuförtiden)Så det var bara för pappsen att knalla upp oxå.
Var hemma igen vid lunch,sen var det dags för pappsen att åka iväg o jobba några timmar..
Men han var hemma vid 17.30 igen..Och när skrutt somnat så fick vi för oss att vi skulle ta bort plastmattan i köket,är nämligen ett superfint trägolv under..typiskt oss att få sånna ryck ;)
Men vi började iaf och mattan var ju toklimmad på golvet,så när man drog satt halva mattan kvar på golvet*suck*
Så vi satt med varmluftspistol o värmde upp limmet och skrapade sen bort det,lite smådrygt.På 3 timmar hade vi fått bort kanske 2kvm.Då ville man bara skita i det,men fanns ju inte direkt nån återvändo=)
Mer gjorde vi inte då

I söndags så kom syrran o Henke över på snabb fika..då var jag så smart att jag frågade om inte henke ville sova här..så kunde han ta bort resten av mattan när pappsen jobbade..och det gjorde han,så jag o skrutt sov hos syrran och Henke var här o slet*hihi*man har sina ljusa stunder ;)
Hos syrran så åt vi pizza och kollade på På smällen när kidsen sov,ganska rolig film..
Vi vaknade vid 7 tiden på morgonen,skrutt vaknade för att en kattunge bet henne i foten.

Vi åt frukost sen så gick vi hem,jag var tvungen att göra mej iordning.Tog inte me nåt till syrran,va hemma strax innan 8 och skulle möta upp Carli me lilleman vid 8.30,så man var ju lagom småstressig..Men man ät tydligen bäst under press,hann så bra så.
Och golvet var borta när vi kom hem*jippi*
Åkte in till stan för att gå på marknaden med 9 bussen.Tur att vi tog den bussen,för det var lagom med folk så man kunde titta utan att trängas o svära.
Tog en sväng på stan me...avslutade med lunch.Så trevligt så*Tack för sällskapet tjejen*
Skutt somnade aldrig i vagnen,vaken från 7 till 13.30,slocknade direkt när vi kom hem och sov 1,45min(jag sov me)Sen var det i stort sett bara att göra sej iordning och pysa iväg till jobbet..som visade sej bli en sjukt lugn kväll,ganska skönt iof..

Idag så har pappsen hyrt en golvslip,så nu är golvet nästan klart.Ska bara behandlas,vet ej om det bir lack,olja eller vax ännu.Vill gärna bevara den ljusa färgen på träet.
Så medans pappa har fört ett j-la liv med slipen här inne idag så har jag och skrutt varit ute i 2 timmar...Har gått iskogen o plockat löv m.m.jätte härligt höstväder idag.

Nu är pappsen och tömmer ett rum hos farmor,de ska lägga in nytt golv där nästa helg.så då passar de på att rensa nu så det bara är att sätta igång...Dom kan tänka till ibland det manliga könet ;)

Det var allt för mej det
So long.......Kram

Fredag

Fredag kväll och höstmörkret kom för flera timmar sen,det går ju så fort.Snart är det ju mörkt redan kl 17.Tycker inte riktigt om när det e mörkt ute,har blivit lite mörkrädd på äldre dar;)...eller sen vi flyttade från stan och gatulampor och en portkodad entredörr iaf..
Ganska löjligt egentligen,ser ju likadant ut som det gör när det är ljust ut..men men man kanske vänjer sej så småningom.
Igår så var jag in till stan själv en sväng,så skönt att slippa ha med sej barn o barnvagn,man kan liksom gå lite som man vill då.
Köpte tavelramar till skrutts fotovägg,fotoalbum så nu är alla våra bilder insatta,fingerfärg och en tavelduk så skrutt har gjort sin första "tavla",vi hällde ut lite färg och så fick hon kladda ihop ett konstverk åt oss..kul att ha..Sen fick jag tag på en stuvbit av "busiga barn"tyget(Karin Mannerståhl design)som jag ska göra tavlor åt till skrutt oxå..Och till mammsen blev det en slipover,som jag letat efter en vanlig sån.Och nu äntligen fick jag tag på en*ler*
I dag har jag oxå varit i stan,var in på jobbet och fikade med min chef,sen gick vi upp på stan en sväng me..Såg en snygg kappa på HM i går som jag provade och tyckte den var skit snygg...A-linje formad med stor krage,knytskärp och ganska vida ärmar..Så meningen var att jag skulle köpa den idag,men när jag provade den idag så tyckte jag att ärmarna var liite korta(va en sån modell)men det kändes inge bra..Så det blev ingen höstkappa,får leta vidare helt enkelt..

Imorrn ska jag jobba några timmar,8-11 ska bli skönt att få komma iväg en stund
Annars så blir det nog en hyffsat lugn o tråkig helg det här med*haha*
Nu ska jag ta en cigg och sen kolla lite på idol

Trevlig helg på er
Kramizar

Oj oj

Oj oj vad glest det börjarr bli med inläggen just nu..känns som det inte finns så mkt att skriva om egentligen,men jag maler väl på som vanligt då ;)
I fredags så var jag in till stan en sväng med skrutt..köpte ett par höstkängor till henne och så var vi in till jobbet och sa hej och käkade lite lunch(pluttan iaf)
På eftermiddagen kom syrran m familj över och åt hembakt pizza här.Henke hjälpte pappsen att röja lite bakom förrådet,då vi hade beställt hem en container.Skönt att bli av med allt skrot som bara ligger
I lördags så kom farmor på besök och var här hela dagen,vi åkte till fullerö en sväng på eftermiddagen när skrutt sovit,men hittade inget skoj att köpa..
I måndags var vi in till stan och köpte lite målarfärg för att måla en vägg i skrutts rum,blev en jättefin ljusrosa(oväntat va??)färg..blev jättebra på väggen oxå,tänkte göra en fotovägg på den med kort på hennes kusiner m.m
På kvällen så åkte jag iväg för att jobba några timmar,vi hade taco kväll så det var en slapp jobbar dag,hihi

Igår så gjorde vi typ NADA,jag var super trött och skrutt var super dryg...så den dagen hade vi kunnat vara utan
På eftermiddagen så kom Carli och barnen förbi en sväng och sa hej på väg hem från skolan,trevligt!Det var ett tag sen vi sågs eftersom lilleman varit sjuk i 2 omgångar..
Sen på kvällen när jag äntligen skulle lägga skrutt för natten och få lite lugn o ro(trodde jag)så var hon helt hopplös och hysterisk..så fort jag skulle lägga ner henne så klamrade hon sej fast på mej och grinade...
Så jag tog upp henne igen efter ett tag och då gick hon bara runt och grinade och slog på allt som hon kom åt....riktig gullunge det där=)
Så hon fick vara uppe ett tag och prata med Carli på msn*hihi*tycker det är kul att trycka på tagenterna.
Slutade med att jag fick stå och vyssa henne till söms efter ännu en hysterisk attack...
Idag så träffade vi Carli o lilleman,tog en promenad och gick till en lekpark som vi var vid förrut med jättebra baby gungor..Men när vi kom dit idag så hade det bytt ut gungorna till baby däck gungor(fattar vad jag menar va?)men det gick bra det me..Så vi var där ett tag så att de fick leka av sej lite..Lagom hemma till 10 och första sovet,passade på att sova då jag med...väl behövligt kände jag
Carli:Tack för idag,det var jätte trevligt..Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång;)

Sen så var vi ute på tomten och lekte lite på eftermiddagen,var ju så härligt väder ute..
Pappsen har precis åkt iväg för att jobba lite extra,men blir nog bara nån timme eller så..
Själv så ska jag beställa ett princess tält till skrutt från en sida på nätet..Hon är mkt för kooa=koja nu...så det blir nog kanon det.Har lånat ett tält av hennes kusin men det är så stort,så det andra räcker nog åt henne..

På återseende
KRAM