Det drar ihop sej

Fredag förmiddag så sticker vi till Alingsås,för att övernatta där innan vi sen tar färjan från Gbg på lördag förmiddag.Ska bli såå skönt att komma iväg,hoppas att vi får lika fint väder som det är utlovat här hemma oxå.
Måndag har vi bokat vigselsamtal med prästen,sen på onsdag är det dags!!
Idag har vi varit och badat och bara haft det bra..nu på kvällen så var vi ner med ngr grannar och åkte vattenskidor,eller pappsen gjorde iaf.Vi satt på bryggan och tittade vi =)men han kan ju åtminstonde,åkte på bara en skida och grejjade
imorgon blir det heldag vid badet,sen en massa packning..ska nu gå och ta reda på 2 fulla tvättkorgar med ren tvätt *suck*så tråkigt

Nu blir det inget mer från mej på nån vecka,men jag återkommer med massa bilder när vi kommer hem!!!

Kram

suck o pust

Shit vad det tar kol på mej att vara hemma heldagar med skrutt...hon är såå jäkla intensiv och trotsig.Lyssnar inte alls på vad man säger,rivs,bits,slåss och nyps..What too do?
Nu på kvällen satt hon på golvet och spottade och fräste och vägrade lyssna på vad man säger åt henne.
Jag kommer hoppa av glädje den dan jag ska börja jobba igen*hihi*skämt o sido men påfrestande är det iaf.Kanske blir bättre nu när pappsen oxå går på semester.

Igår så var jag iaf och hämtade min brudklänning,var där vid 11 och provade men då var den för stor och var tvungen att sy in den,så jag skulle komma tillbaka vid 13.Så jag fick massor av egen tid på stan,riktigt skönt.
Här kommer bilder,som inte blev så jättebra.Är mkt finare i verkligheten=)

Kommer ju självklart lägga ut fler bilder sen när vi kommer hem...

Imorgon så ska vi på 2års kalas hos Carlis son som fyller idag*STORT GRATTIS till lilleman*
Sen på eftermiddagen så kommer farbror m fam och ska gratta pappsen som ju fyller på tisdag,och så ska vi även prova frisyr på mej,spännande..

söndag ev bio..sex and the city med girlsen

Nja det får vara allt för idag

Kram kram


 

Heldag i solen..

..och det känns ju verkligen.Är toktrött nu och lite smått ont i huvudet.Har varit ute nonstop sen typ 8 i morse.Det märktes ju på skrutt oxå,hon grinade och ville "oning vellving"=göra iordning välling vid 18.00.Förstår henne,hon sover ju ingen middag längre så det blir ju långa dagar för henne oxå.
och ännu jobbigare blir det när det är så varmt ute,och så har hon ju busat och bråkat med kusinen hela eftermiddagen  med,så full fart hela dagen har det varit.
i går så var vi ner till "vårat"bad(vi har ju egen brygga på vår gata*lyx*)med Anna-Karin och Alvin,kidsen badade medans vi så snällt stod i vattenbrynet,var ju inte direkt bad temp för oss.Hade med varmkorv m bröd till lunch så vi hade det riktigt trevligt...tack för sällskapet!!
Sen var vi bara hemma på tomten och lekte,Noah m föräldrar var förbi och sa hej på väg till affären..När jag skulle lägga skrutt så kom farbror J och kusinen förbi,de skulle gå ner på "vår"brygga och fiska..så då kunde man ju inte sova tyckte skrutt,så hon var vaken till 20 fast låg ju isängen mestadels ändå =)

-Imorgon så ska jag in och hämta bröllopsklänningen ;) och även pappsens ring som var för liten så de har slagit ut den..

-fredag inget planerat ännu,beror på vädret

-lördag ska vi på 2 år kalas,då Noah fyller på fredag,sen på em kommer farbror m fam för att gratta pappsen som fyller 36!! på tisdag och så ska svägerskan även prov fixa ihop nån snygg frisyr på mej till vigseln,vet inte alls hur jag ska ha det,men uppsatt blir det nog

-söndag så jobbar pappsen sista dagen innan semstern.....sak bli så skönt att ha honom hemma lite..

Nej nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på What happens in Vegas!!

Kram

Första semesterdagen*jippi*

Ja äntligen så är semestern här!!!så jäkla skönt och första dagen har ju varit schysst väder iaf ;)..jag är nöjd så länge det inte regnar.
Den här veckan blir väl bara slappar dagar,pappsen jobbar ju hela veckan innan han har semester.
Lite uppdatering av förra veckan då:

Onsdags så var jag och kollade brudklänning och köpte en på atalje Champange,de fanns ingen som jag hade tänkt mej,men det jag köpte var ändå enkel.Lite vidare kjol och rynkat liv..ska lägga ut bild sen,hämtar klänningen på torsdag.
Var även och kikade på skor,var upp på SkoAugust och provade ett par,men var osäker på om de var för beiga för klänningen..När jag skulle gå där ifrån så skulle jag sätta på mej mina solglasögon,men jag hittade dem inte!!Så upp igen och letade överallt där jag hade varit,men hittade inte på dem..lite tråkigt eftersom det var mina favvisar,Ralph Lauren..Så jag lämnade mitt namn o nr ifall de skulle hitta på dem..

Dagen efter så gick jag en sväng till på skojakt,men hittade inga som var super,så jag gick tillbaka till SkoAugust och köpte dem som jag provade.När jag stod vid kassan så frågade jag om de inte råkat få in några solglasögon...och gissa om det inte hade det då..och det var MINA!!!hela min vecka var räddad.
Fast jag fattar inte varför de inte ringde när de hittade dem??Hade jag inte gått tillbaka dit för att köpa skorna hade jag ju aldrig tänkt på att ringa dit för att fråga om de hittat dem..trodde helt klart att någon hade hunnit sno dem..Men inte..=)
Sen så var jag och köpte en ny axelbandslös bh att ha under klänningen.

I lördags så var jag,Carli och Isbelle på tjejmiddag hos Anna-Karin..vi åt lasagne m sallad och drack vin..Och vi hade såå trevligt!!Blev kanske lite väl mkt vin märkte jag när jag skulle cykla hem*hmm*fast det gick ju bra ändå,ramlade inte men var nog ganska vinglig..Var väl hemma vid 01.30 och tokslocknade på en gång..inte van med sånt där längre ;)

Gårdagen var ruggigt lugn,var mest ute och lekte med skrutt..
Nu är det dags att plocka upp ute i trädgården efter dagens lek och bus...ligger grejer överallt.
Återkommer med bilder på klänning och skor på torsdag när jag får hem den....

Kram

nedräkning för fullt...

....nedräkning till semester,ska bli så skönt att få vara lite ledig.Men hoppas verkligen att man får lite bättre väder än det vi har idag*burr*.Jag jobbar bara 3 dagar till denna vecka,eftersom jag ska vara ledig imorrn.Och detta pga att i lördags ringde de från jobbet att sa att tjejen som skulle jobba helgen var sjuk och att ingen annan kunde jobba,så jag hoppade in.Kom in till jobbet vid 6.20 i söndags morse och då var den "sjuka"tjejen där*suck*.Dumt att ringa och kolla med henne då eller att hon inte ringde själv kan man ju tycka.Så jag gick och stämplade ut igen då,bussen hem gick ju inte förrän 7.35 så jag satt mej och åt frukost och läste tidningen i lugn och ro..Men det var ju inte direkt så att man kunde gå och lägga sej igen direkt..drygt drygt

...även nedräkning tills vi gifter oss,hämtade ringarna i fredags.Superfina,dock så var pappsens för liten så han ska lämna in den imorrn för att slå ut den lite.Ringen är i vitt guld med 8 diamanter och en slät förlovningsring i vitt guld oxå.eftersom vi inte har förlovat oss,så ska vi göra det samma morgon*hihi*snacka om att ta allt på en gång=)
Imorgon så tänkte jag åka in till stan och kolla om jag hittar någon klänning..Vill bara ha en vanlig enkel klänning med tunna axelband så det kanske inte blir så svårt??

....och idag fick vi veta att byggfirman som ska bygga ut åt oss ska sätta igång om en månad*jippi*så även nedräkning på det.De ska jobba en vecka sen tar det semester så det blir ju ett litet avbrott,men skönt ändå attse att det startar så man ser att det händer nåt..En kille från grävfirman som ska gräva ut för grunden var här idag och kollade läget lite.
Så snart har vi ett "stort"hus

På lördag så ska jag hem till Anki på middag,ska bli så trevligt så..Skönt att bara komma iväg och sitta i lugn och ro o snacka lite skit o dricka massa vin*asgarv*...har ju nära hem iallafall ;)

Trevlig vecka på er!!

Kram

2 års kalas

Ja igår så blev ju våran lill plutta 2 år=)..gud vad tiden går fort.Kommer fortfarande ihåg dagen då hon föddes,in i minsta detalj nästan,vad vi gjorde m.m.
Vi hade ju lite kalas i söndags och även igår då,varit full fart hela dagen.
Hotell kedjan som jag jobbar på firade ju 15 år igår,så vi bjöd på tårta,ballonger m.m.Så skrutt och pappsen kom in till jobbet för att fika lite,alla mina arbetskamrater sjöng för skrutt och hon sprang runt och levde rövare ;)
Hon fick en jättefin dockvagn av min chef i present.Sen hem och fixa tårta och blåsa upp ballonger.
Farmor kom vid 13.30 tiden och farbror m fam vid 16,så då åt vi lite först,sen var det tårta och sång.
Hon fick ett smyckeskrin och plast grejer med karborreband som man kan göra smörgåsar av(låter lite skumt kanske??)
Sen var det fullt ös med kusinerna ända fram tills läggdags och då var hon såå trött att hon höll på att somna med vällingflaskan i soffan,efter att jag läst en bok somnade hon på 30sek kanske.
Farmor och jag drack lite kaffe,pratade lite och plockade undan.

Idag har jag varit ledig och vi har bara slappat på förmiddagen,sen efter lunch så cyklade vi hem till Carli m fam och fikade lite.På kvällen nu har skrutt sprungit till grannen typ 30 ggr,vinka till mej och sa hejdå mamma ska pata me gerd=ska prata med gerd =),så hon var där och busade med deras hund.
Så imorrn är det dags för jobb igen då..bara två dagar till helg iofs.

NEWS OF THE DAY
..........................................
Den 30 juli ska vi gifta oss i Svenska Sjömanskyrkan i Skagen =)
Inget bröllop utan bara jag,pappsen och skrutt..

Så nu är det bara att leta klänning ;)
.................................................
Ha en forsatt trevlig vecka

Kram på er