Lugna gatan här...

Ja det har inte hänt så mkt här de senaste dagarna..I fredags så var jag hemma o vabbade med Ebba.Hon var inte sjuk,men maken låg i torsdags med 39,5 i feber o hade kräkts så då får man ju inte ha henne på dagis.Men på fredagen så mådde han bra igen,,skumt.
Så i fredags kväll så målade vi taklister...en ggr iaf ska målas en gång till.Imorrn kanske
I lördags så gjorde vi typ inget,slappa,tvätta o lite sånt vanligt vardagsfix
Och så idag då har vi varit ute i snön och lekt,så blött o slaskigt bara.Men Ebba gilla det iaf och det är ju huvudsaken det ;)..Efter lunch och sov så gick vi hem till syrran så kidsen skulle leka o röja lite och det gjorde dem med råge vill jag lova....shit vilken ljudnivå och mun gick i 230 på Ebba,snacka oavbrutet.Men de lekte jättebra ihop..lekte mamma,pappa,barn.(ebba hade en bebis imagen sa hon=)bara för att syrran har det)
Sen åkte vi pulka hem och fixade lasagne till middag..Efter det så blev det tv tittande och lite bus oxå..Efter vällingen så sa Ebba att hon var så hungrig i magen och gick ut i köket,när jag kommer in där så har hon klättrat upp på spisen och ska äta mer lasagne som står där....kul unge.
Sen när hon skulle sova så låg jag och nynnade på "Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön"då säger hon mamma kan du inte sjunga den ordentligt? oh shit vad jag börja skratta då,,dom e för roliga de små liven..

Ny jobbvecka som väntar då,vi ska även kolla ut golv och tapeter nu i veckan och ev färg om vi ska måla i Ebabs rum...men kul ska det bli

See Ya

Fint va

Åhh så fin min blogg har blivit va? Det är min kära syster som har suttit hemma o fixat den åt mej =)
Jag e ju så jäkla värdelös själv på sånt här att det aldrig skulle ha gått *asgarv*
Så tusen tack för hjälpen sis!!!

Rörigt nu

Ja usch vad vi har det rörigt hemma nu och me do not like it..Man kan ju inte ta sej för att göra nåt för det blir ju inte bättre för det..Vi har typ 30-40 golv o taklister ligger tvärs över golvet i vardagsrummet och bildar liksom en vall precis där man går så man måste ta ett jättekliv över.Sen har det rivit väggen i Ebbas rum ut mot utbyggnaden så hennes säng står intryckt i vårt rum.Sen drar det så j-kla kallt därifrån nu när det har varit kallt ute så man får lov att lägga ett täcke utanför dörren så det inte ska dra in..och med det så leker hon ju inte med sina saker därinne utan de är överallt och ingenstans i huset*suck*..vad jag längtar tills detta bygge är klart.

I går var vi till Ebbas kusin på kalas,åt tårta och lekte.Kul att träffa dem,det har inte blivit allt för ofta på sista tiden av olika anledningar.Men nu blir det iaf 1 ggr i månaden då deras fam fyller i jan,feb,mars och april..
När vi skulle åka därifrån fick Ebba tokspel och ville inte göra nånting alls,bara grina o skrek.Fick liksom trycka ner henne i bilstolen och spänna fast henne.Hon hade inte sovit nån middag och var jätte trött.Somnade till i bilen typ 5min innan vi kom hem och när vi skulle tain henne vaknade hon och skulle minsann inte sova...dryga unge..Ja fattar inte hur en sån liten kan ha sån j-la vilja/humör och vara så bestämd.Hon är helt otrolig,kan bli vansinnig om man råkar ta upp nåt från golvet som hon tappat,då grinar hon o säger jag ska göra det,så då är det bara att lägga tillbaka.Hoppas hoppas att det går över snart..
Härom natten vaknade hon och grina o skrek,låg på golvet o sparka..Jag tände lampan för att ta upp henne till vår säng,då blir hon vansinnig o släcker lampan.Jag lägger mej igen,då drar hon av mej täcket och skriker "bort mamma,jag låg där först"kommer fram o biter mej i benet och börjar nypas o slåss...så höll hon på i typ 10 min innan maken höjde rösten åt henne så hon vaknade till.Hon måste ju drömma eller nåt.Det finns ju nåt som heter nattskräck som barn kan få i olika perioder..måste fasiken googla på det idag.Hon e som i trans och ögonen ser liksom igenom en..riktigt läskigt

Idag har vi varit ute på förmiddagen,sen ville hon inte sova nåt idag heller så på eftermiddagen låg vi i sängen och mös o läste böcker.Har även spelat spel,gjort pärl halsband,badat och tittat på Dora...effektiva va??;)
Ny jobb vecka igen då,och en ganska lugn sådan fast vi har massa annat att göra på jobbet så vi behöver nog inte oroa oss..
På fredag tänkte jag och maken åka till Sthlm(om vi får tag på rum),sova på hotell,äta gott och bara ha det bra....hoppas nu bara att det finns några rum kvar,är ute lite i sista minuten,men hoppas kan man ju.Skulle ju vara nice med samma svit som vi fick sist*ler*...dream on

Trevlig vecka!!!
Kram

 

Bättre......

.....sent än aldrig ;)..blev liksom inte av att jag bloggade ihelgen som jag utlovat,men här är jag.
Första arbetsveckan efter ledigheten blev avklarad förra veckan och den blev en dag extra lång då jag jobbade extra på söndagen,men det gick det me.Var ju extra skönt när fredagen kom.
I lördags skulle vi ha åkt på kusinens 7 års kalas men det blev framflyttat då båda kusinerna hade magsjuka,och de slipper vi gärna.
Så på lördag förmiddag så flyttade vi in ebbas säng i vårat sovrum,då de ska riva väggen i hennes rum mot utbyggnaden.Tajt blir det men det e ju bara för ett tag.På eftermiddagen så kom Eli med familj över på fika som de tog med sej,hennes svärmor hade bakat och det var riktigt gott med hembakt.Blir ju inte så ofta nu förtiden då maken jobbar på bageri =)
Det var jätte kul att träffas alla igen,speciellt för barnen.Det stannade även och åt med oss,då vi beställde pizza...gott gott.
I söndags så gjorde vi inte så mkt,var ute o lekte och sen städade vi.Ebbas favorit det.På eftermiddagen så kom syrran m familj och åt middag,har inte knappt träffats sen julafton.
Och i dag var det återigen dags för jobb då,vi har iof sej väldigt lungt på jobbet nu,men det är nästan drygare för man kommer liksom inte upp i tempo och dagarna blir sååå långa.Efter jobbet idag så var jag på ansiktsbehandling och färgade även ögonfransarna för första gången...blev väl ingen större skillnad,jag har ju så korta fransar så jag måste nog ha mascara iaf för att få de lite fylligare..men nu har jag provat iaf.
I morgon är det dags att jobba på fritidsgården igen,ska fortsätta jobba varje tisdag 13-17 där denna termin oxå,så långdag imorrn.
Idag så lämnade vi E på lokalen för första gången utan hennes "ordinarie"dagmamma,som är magsjuk!!och det hade gått jättebra,skönt att veta.Imorrn blir det extra dagmamman och onsdag vet vi inte ännu..Bara vi slipper magsjukan igen så är jag glad.

Tänkte lägga ut lite bilder här sen på utbyggnaden o huset,få se om det blir idag..Om inte så lägger jag ut de på facebook oxå..

Nu  väntar två tvättkorgar med ren tvätt på att bli upplockade ;)
så det är väl bara att sätta fart!!

Kram 

Jag ska,jag ska

jag lovar att jag innan denna helg är slut ska uppdatera här....men just nu så varken orkar eller känner jag för det ;)
Trevlig helg på er,,,återkommer senast söndag kväll