Nyfriserad

Japp idag har jag varit hos frissan och frächat upp håret lite ;)..blev lite nya blekta slingor och klipp..Och det betala jag 595:- för,när jag gick i stan fick man lätt betala 1200:- för samma...snacka pris skillnad.

I går var vi på 3års kalas hos Alvin,det var jätte trevligt och kidsen lekte och hade det bra.Och vi mammor fika och snacka skit *asg*.A-K hade bakat jättegoda tårtor!!
I lördags så var vi med pappsen på jobbet och det tyckte Ebba var jätteskoj,hade fullt upp hon...vad ska jag göra nu,vad ska jag göra nu hörde man hela tiden.Fixat lite i trädgården me hann vi med,plocka undan utemöbler och sådär.

Idag fick mamma/mormor hämta Ebba hos dagmamman och det hade gått jättebra..hon är ju så sjukt mammig nu att det blir jobbigt.Pappa får ju inte göra ngt nästan,och hon ska ha sten koll på var man är/gör.Det har säkert med bebisen i magen att göra men även att jag lämnar henne nu när jag är hemma,+att pappsen har jobbat mkt och knappt varit hemma ngn kväll alls.
Men jag hoppas för gudskull att det blir bättre,för ska det vara så här när bebisen kommer så blir jag psyk patient ;)..Har redan förberett henne på att moster J ska vara med henne här hos oss eller hemma hos dem när vi ska till BB...lika bra det.

I morrn är det besök hos MVC,går snart in i v 34 då ;)...går undan nu på slutet..Ebba kom ju i v 37 hon och det skulle ju vara skönt om denna lilla oxå ville behaga att komma liite tidigare =D

Nej nu blir det lite tv slapp...maken kommer nog hem snart med

Hösten är här

Nu har jag snart varit hemma och ledig i 3 veckor och det är bara 2 månader kvar till BF....fatta att jag kommer att klättra på väggarna snart.Är liite långtråkigt att vara hemma,känns konstigt att lämna bort Ebba oxå när man är hemma,fast hon behöver den stimulansen.
Just nu är hon ju inne i en riktigt mamma period(håller på att bli vansinnig)jag ska göra allt,när jag lämnar henne så ska det pussas/kramas 20-30 ggr m.m.Det beror säkert på att jag är hemma(har aldrig förr lämnat henne hos dagmamman),bebis i magen m.m.Hon är ju även som ett plåster på dagmamman och blev helt förstörd häromdagen då hon skulle iväg och fixa deras maraton bana,ngr andra dagmammor skulle se efter dem under tiden.
Även på gympan som hon har börjat på,blir hon hysterisk om jag ska lämna henne där,så fort ledaren pratar blir hon ledsen..Hoppas hoppas att det går över till bebisen kommer annars får man fullt upp...och det lär ju knappast gå lättare att lämna henne då =) 

Idag har vi varit i stan och kikat på vinterstövlar,tyckte inte det fanns ngt som föll mej i smaken så jag ska kika på nätet nu i kväll.
Annars kommer det väl in hela tiden i butikerna kan jag tänka mej

nu är det dags att natta en jättetrött tjej här

På återseende

Kors i taket

Ja nu är jag här igen,var ju en evighet sedan jag uppdaterade här.Har liksom inte orkat,men nu ska jag väl försöka vara lite flitigare här.

I fredags så jobbade jag min sista dag,skönt men ändå konstigt att bara vara hemma nu i ca 2mån.Börjar redan känna mej smått rastlös och då har jag varit ledig i 1½ dag =)..blir nog bra det här.
Imorrn ska jag till Mvc kl 7.30,sen hämta mitt pass,käka frukost på jobbet,gå på stan en sväng och köpa gympadräkt och vindfleece jacka till Ebba och även ev ska vi åka och kika på barnvagn.Så i morrn får man lite gjort.
Och på torsdag ska jag ju passa söta Felix mellan 10-12 ;)sen jobba 13-17 efter det.

I söndags så var jag på MeandI party hos Eli..finns mkt fint som vanligt och jag hoppas så att det kommer en annan säljare då Mia som är nu ska sluta.Hade jag bara haft körkort så hade jag nog kunna tänka mej att iaf bli junior säljare..Till Ebba blev det medaljong klänning plyschtajts ..jag hade ju party för bara 2 veckor sen och då beställde jag ju lika klänning till mej och då ville hon så gärna ha likadan.

Snart ska  jag hämta skrutt hos dagmamman och så ska vi träffa A-K o Alvin och lek ai nån lekpark..

Ska försöka bli bättre att skriva här nu när jag "bara" är hemma om dagarna =)