Söndag igen....

Åh vad vi hade det bra i Sthlm i går..Vi åkte hemifrån vid 10 tiden,stannade till och drack kaffe på vägen och tankade.Var väl vid hotellet vid 12 tiden,lämnade in bilen i garaget och sen gick vi ner på stan igen.Började med att äta lunch på Åhlens.Sen gick vi till Nk där maken skulle köpa en tröja,men den han ville ha var tyvärr slut men han hittade en annan istället.
Sen gick vi på jakt efter en vedkorg,vi ville ha jättestor rund,Hade sett en som Bruka design hade,men när vi gick o kollade på den så var den inte som vi ville ha.Men vi hittade en på NK som vi köpte,precis sån som vi hade tänkt oss.Så var det bara att släpa tillbaka den till hotellet...och den gick precis in i bilen*pust*
Checkade in och sen gick vi upp på rummet som visade sej ligga på 7:e våningen,som är deras nya "exclusive floor".Och shit vilket grymt rum vi fick,det var en hörnsvit på ca 40kvm och med balkong som var lika lång som rummet.Det var ett vardagsrum med bäddsoffa,50 tums LCD,kaffemaskin m.m,schysst sovrum och badrum med bubbel badkar,dusch.Utsikt över Sthlm och stora fönster från golv till tak

Efter ett tag så knackade det på dörren och då kom de in med en flaska Champange,2 små rödvins flaskor och fruktfat..Nice nice..Så vi satt o slappa lite på rummet,sen bubblade vi och drack skumpa..
Gjorde oss i ordning och gick ner i hotellbaren och tog en drink.Sen gick vi till en Italiensk restaurang runt hörnet(samma som vi var på sist med Carli o J)åt t.om samma som sist.
Sen gick vi tillbaka till hotellet och tog ett glas innan vi gick o la oss vid 22.30..Fast man är barnledig så är man ju toktrött ändå på kvällen,dels av allt folk på stan och kanske även skumpat då ;)

Och idag har vi avnjutit en härlig hotellfrukost,och så åkte vi hemåt igen vid 10.30 tiden.
Så vi har haft ett underbart barnfritt dygn i Sthlm....och är mer än nöjda.
Och för syrran m fam hade det gått jättebra att passa skruttis,,,good to know till nästa gång*asgarv*

Trevlig jobbvecka på er!!

Kram 


Äntligen fredag och helg

Åh så skönt att det äntligen är fredag igen!!Jag tycker att veckorna nu förtiden är så låånga.
Igår så var jag och luncha med Carli,mkt trevligt.Gick en sväng på stan oxå,köpte ett par nya skor till jobbet..Var även ner till Trolltyg,där jag hade beställt en JÄTTE stor vedkorg,men när jag kom dit så visade det sej att det var en tvätt tunna som kommit och dessutom i svart.Jag ville ju ha vanlig flätat rotting typ..
Så de sa att de kunde beställa hem en från Bruka design,men eftersom vi ska till Sthlm i morrn så sa jag att vi går dit och kollar om de har nån,så slipper vi vänta i veckor.
I dag så hämtade maken mej efter jobbet så åkte vi till banken och fixade gemensamt löne konto,så nu har man 3ggr mkt pengar att sätta sprätt på varje månad*asgarv*..skämtosido..känns mer praktiskt att ha samma konto.
På jobbet idag så "firade" de mej eftersom jag gift mej.Och jag fick jättefina Champangeglas från Orrefors,design Efva Attling.Var raka höga glas och nere vid foten satt en lös silver ring som det stod "Amor Vincit Omania"=kärleken övervinner allt på.Jätte nöjd över den presenten.

Så i morrn då så åker jag och maken till Sthlm och ska ha det så mysigt;)..ska bli skönt att få komma i väg själva och bara få vara VI..har denna vecka träffats 2 dagar...nästa vecka träffas vi bara tisdag och då typ 3 timmar.Så det kan verkligen behövas att få lite egentid..
Så imorrn är det shopping,god mat/dricka,lugn o ro och mysigt sällskap som gäller.

That´s all....
Trevlig helg på er!!

Kram

I´m still alive

Men känns som jag inte har så mkt att skriva om just nu,förutom att jag har ett litet monster hemma som bara trotsar och bråkar hela dagarna långa känns det som,jag hämtar ju henne 15 sen är det fasiken full fart,hon är trött o grinig och kan allt själv*suck* och själv är man oxå trött efter att varit vaken sen 04.30...den kombinationen är inte den bästa.Men det är bara att bita ihop.
I lördags så var jag och Carli ute och roade oss=),,vi var först till Blue Moon,där var det mkt folk och jag träffade på jätte många vänner jag inte sett på länge..jätte kul
Sen gick vi till Flustret där det inte var nå drag alls,inge folk man kände och det luktade svett överallt..så så här i efterhand hade jag valt att stanna på Blue Moon.
Hann ju inte med nattbussen för vi stod och pratade med en gemensam bekant,så fick bli taxi ut på landet och var inte hemma förrän 03.30...och med tanke på att jag går upp 04.30 varje dag i veckan så var jag rätt trött i typ två dagar.
Känns som nästa gång jag går ut ska jag åka hem tidigare,sömnen har blivit grymt viktig..Dels för att helgerna är så korta ändå så man knappt hinner åter hämta sej och dels för att min käre make jobbar varje söndag så jag e ju själv med lillskrutt och kan inte lägga mej o vila på eftermiddagen..Men det var jätte roligt att gå ut,så missförstå mej inte..gör jag gärna om snart.

Iof så ska ju jag och maken åka till Sthlm i helgen,shoppa,äta/dricka gott,mysa och bara vara..Vi träffas ju typ aldrig nu förtiden känns det som,går liksom om varann..så det ska bli så skönt att bara få vara vi..utan trotsig lill plutt..Henne ska min gulliga syster få tampas med*asgarv*

Nej nu ska jag fixa lite te och slappa.......kanske plocka undan lite oxå...fast bara kanske;)

Kram

Måndags ångest

Usch vad jag tycker helgerna går fort nu förtiden..man hinner ju knappt med nåt alls.Fast sen har ju säkert höst mörkret nåt med det att göra oxå.
I dag har vi varit på 2 års kalas hos Alvin,det var jätte trevligt och A-K hade gjort en jättefin tårta.
Fast lillskruttan var riktigt mammig hon,vilket hon inte brukar vara.Åt knappt nån fika eller tårta alls,och skulle bara sitta i mitt knä.Och så fort nån tittade på henne så borrade hon in huvudet i bröstet på mej ;) var väl mkt folk hon inte kände igen.

Veckan som kommer så ska vi inte göra nåt speciellt.Jag ska ev åka till Sthlm på torsdag efter jobbet och träffa en gammal klasskompis från högstadiet som jag inte träffat på 100 år =)så det ska bli riktigt roligt.
Det känns som jag har ruggig ide torka och vet inte vad jag ska skriva så jag struntar i det nu...

På Återseende

Kram

wihii...ny dator har vi köpt idag

jippi äntligen har vi en dator igen =).....såå jag har längtat.
Fast positivt är ju att man fått mkt gjort här hemma på kvällarna när skrutt somnat.
Annars är väl allt som vanligt här,det rullar liksom på.Vi avlöser varann här hemma,träffade maken i onsdags och så träffas vi i morgon igen.Så det är mkt av checkning via telefon;)
Lill skruttan är ju i värsta trots perioden nu,så hon är ganska billig vissa kvällar*asgarv*..man blir lätt frustrerad när hon får tokspel för att hon inte får som hon vill och allt är kan helv"kan själv"..sen när det inte går så bra blir hon tokig..dumma mamma hör man ex antal ggr på en eftermiddag,men men det går ju över säger dom som vet.

Bygget har ju satt igång,så nu är grunden klar.Gjutit plattan och murat upp grunden så det händer ju grejer iaf.
Nu i helgen blir det lite höst städ i trädgården och ev lite städ inne oxå,helgerna går ju så jäkla fort bara.

ja nu vet ni att jag är back iaf,nu ska jag snurra ut lite på nätet o spana lite

Trevlig helg!!
Kram