Kort inlägg..

Fick idag veta när jag hämtade skrutt att en av tjejerna hade haft/fått LÖSS!! Usch usch vad otäckt,hoppas bara att vi slipper det.
Gick en sväng till affärn o handlade lite,och så fick hon gå hela vägen hem,tog iaf 30 min.Duktigt att hon orkar det.Sprang i skogen bland alla granar och letade efter mossa o pinnaj(pinnar)..ny lärda ord.
och även nars(snart),säger väl det ofta till henne tydligen*hmm*=)
Har idag varit på sälj utbildning på jobbet nästan hela dagen,var väl sådär.Han som var där och "föreläste"hade jobbat mkt på ericsson och inom it teknik så det blev många jämnförelser med det,tycker ju inte att det är samma sak som att sälja en hotell övernattning,men men..Lite intressant var det ju iaf.
Sen kan jag ju tycka överlag att det är vår säljare och receptions personal som har störst nytta av det,som har det vardagliga kontakten med gästerna/kunderna.
Men man vet aldrig!!Tillällen att sälja in min arbetsplats kan ju komma när man minst anar det ;),,spännande för er att läsa om detta då?Nej förmodligen inte *hihi*

Sen så fick jag veta att jag hade vunnit 2 biljetter till Jill Johnssons konsert den 10 mars,skojigt.
Hon bor hos oss så då fick vi ngr gratis biljetter som lottades ut bland de som ville gå.Synd bara att det är en måndag kväll,hade ju varit trevligt om det hade varit en fredag så man kunde gå ta en el två drinkar efteråt.

That´s all

Kram!

Känns som våren har kommit

Tänk vad härligt väder det har varit nu i helgen,synd bara att det har varit så j-la blåsigt..Det är ju nästan så man tror att det är vår snart,men det kommer säkert att komma ett riktigt bakslag.Men man kan ju alltid hoppas att det snart blir VÅR!!

Veckan som har varit har varit ruggigt lugn,i måndags när jag var på väg till jobbet så ringde min chef/kollega(hon e bådeoch eftersom bara vi jobbar ihop)och sa att hon inte skulle komma eftersom hon knappt kunde gå.
Men det var ju så lungt så det gjorde inte så mkt,hon kom sen in och sa att hon blivit sjukskriven 14 dagar för hon hade slitit av ett ledband i foten,ajaj.
Hon valde ju rätt veckor iaf ,eftersom det har varit så lite att göra på jobbet..Jag var ledig tis,ons så det var riktigt skönt.Skulle lungt kunna tänka mej att jobba färre dar i veckan(drömma kan man ju alltid).

I helgen så hade vi besök av Ebbas farbror m familj,var jätte trevligt och barnen busade riktigt ordentligt.Ebba var ju värst,ska alltid synas o höras.Och nu är hon ju som ett eko,allt man säger tar hon efter.Kul att höra att hon lär sej så ruggigt fort.
På kvällen så hade jag o pappsen hemma mys med god mat o gott vin.Skönt att bara få sitta i lugn o ro och äta och prata.
Idag så har vi varit ute och lekt HELA dagen,var inne för att äta lunch o sova,sen så var vi ute igen och plaskade i vattenpölar...det är superskoj det.

I morgon så ska vi på utbildning på jobbet mellan 9-14.30,men jag ska in o jobba från 6 iaf,en extra tjej som aldrig har jobbat själv ska jobba så då måste jag in och hjälpa henne lite då..men det blir ju bara 3 tim sen så får man ju sitta resten av dagen*hihi*
På torsdag så åker pappsen ner till Bryssel och är borta till sen söndag kväll,så då är man själv hela helgen då =(...fast det kan ju vara skönt oxå.

Nej det var min vecko uppdatering det,nu väntar duschen och en ny vecka!!

Kram

jag lever...

...fast jag är inte så himla effektiv här längre.De få timmar jag har för mej själv på kvällen är fullspäckat med en massa andra saker som ska göras.
Men 1 dag i veckan ska jag väl försöka iaf ;)
Veckan som var har varit tok lugn..fasiken inte gjort nåt särskilt alls,oxå en anledning till att jag inte är så effektiv här..
I fredags så jobbade pappsen så jag hade hemma mys själv i soffan och kollade på Let´s dance,ett tag iaf =) vaknade strax efter 23 när pappsen kom hem och då var 1:an på på tv:n...och let´s dance går på 4.an*hmm*hade väl bytt kanal i sömnen då,så intresserad var jag av det..Så det var bara att förflytta sej till sängen och fortsätta sova..det känner man nu när man börjat jobba att helgerna är verkligen bara till för att återhämta sej...tråkigt men sant
I går vaknade pappsen utan röst,lugn o skön morgon fick ju jag då*asgarv*..sen var han lite risig oxå,snorig o hostig.Han har ju varit rökfri en vecka nu(duktig)så det är säkert därför.Han brukar aldrig vara dålig.Även lilla skrutt har varit snorig o hostig..Bara morsan som är frisk som en nötkärna.

Idag så har syrran o filip varit här hela eftermiddagen,full fart kan man lungt säga när de 2 kusinerna röjer...sen somnade ju skrutt ovaggad nu på kvällen oxå.
Fattar inte var de får sin energi ifrån...busat i fler timmar ju.

Denna vecka är jätte lugn på jobbet,konstigt att hotellbranchen märker av sportlovet men så är det..
Tänkte försöka hinna att träffa en kompis på lunch efter jobbet nån av dagarna,tänkte nog oxå ta ledigt och bara vara...härligt.

Ja det var väl allt för mej det..
trevlig vecka.
Kram

Jag = flitigheten själv?

Hmm kanske överdriver lite då;) fast det känn som jag har varit tok flitig idag efter jobbet..Pappsen hämtade upp mej så jag kom hem lite tidigare än vanligt..Så när jag kom hem så började jag dammsuga,städa toaletten och här o häpna...tvättade t.om fönstren!!det ni =)
Började invändigt,men sen så var det ju plus grader ute så då passade jag på att ta utsidan oxå.
Sen så förberedde jag middagen så att jag kunde vara ute o leka med skrutt i det härliga "vårvädret"efter att jag hämtade henne..
Och det var ju hur härligt som helst ute,skulle gärna ha grillat korv och ätit ute men hade ju ingen hemma =(
Ja ha helgen som har passerat då..har varit ganska fullbokad.
I fredags så jobbade jag först på mitt jobb 6-12 sen extra på syrrans jobb 13-ca 16.15..sen hem å käka lite middag och vidare i väg till Carli på Meandi party..det var jättetrevligt,men fina kläder o vin.Köpte en klänning och tunika till skrutt o likadan tunika till mej..Efter klädvisningen så sjöng vi lite singstar,riktigt skojigt..Men jag var ju såå j-kla trött så jag fick ett skratt anfall så jag sjöng inte så mkt;)..tänk vad lite vin kan göra när man e lite trött *hehe*
Slocknade iaf som en klubbad säl när jag kom hem strax efter 22,,skönt

Och så lördag så bar det av till Sthlm med svägerskan,det var jätte trevligt med god (o lång)lunch och fika.Hittade inget vidare att shoppa,men en tröja till skrutt,en badanka och en necessär o penna till mej..Woah!!
Men så är det ju alltid,att när man är inställd på shopping så hittar man aldrig nåt..
I går så var det ruggigt lungt,riktig slappar dag och det var precis det jag/vi behövde..så nu är jag utvilad...NOT!höll på somna på soffan när skrutt åt sin välling,så det blir väl tidig säng gång idag..Man kommer ju f*n aldrig i säng på söndagarna..

Ja det var lite från mej det!!
Trevlig vecka på er

Lill-Lördag

Jippi!!!,eller inte det är ju inte direkt nåt annorlunda med denna dag,bara att den råkar vara mitt i vardagsveckan,alltså som vilken dag som helst..*svammel,svammel*
Bara 2 arbetsdagar kvar tills man får vara ledig,gud så skönt det ska bli.Men de 2 återstående dagarna är ju riktigt dryga dagar måste jag ju säga,jobbar dubbelt båda dagarna.I morrn först mellan 6-12 sen 17.30-21.30,på fredag jobbar jag först 6-12 sen extra med syrran 13-17,oj oj vad jag kommer somna gott på kvällen.Ska dessutom till Carli 18.30 för meandi party..fullt upp med andra ord.
Och sen på lördag ska jag till Sthlm med svägerskan så den dan blir ju inte heller direkt ledig,måste ju upp o fixa sej osv..kan ju inte ligga i sängen och dra sej direkt(kan man väl aldrig nuförtiden iof)men tänk så sköönt det skulle vara att ligga i sängen fram till lunch och bara slöa...den som väntar på nåt gott

Annars så har veckan som gått varit lugn,syrran o filip var här på em och lekte och åt middag.Skrutt fick en dockvagn idag av min chef och så skulle Filip ha den,då sprang hon efter och slog han för att han inte fick ha den;) lill bruttan har blivit tuff sen hon började hos dagmamman..Det är bra det,att hon har lite temprament iaf.

ja har väl inte så mkt mer att dela med mej av,hoppa in i duschen nu och sen bara slappa i soffan..

Bye bye

Oj oj vad snö det har kommit

Gud va snön har singlat ner flitit idag då,härligt.Fast då kan den ju gärna få ligga kvar oxå man blir ju skapligt less på detta varannan dags väder och all denna j-la slask..I fredags kunde man ju knappt dra barnvagnen,den bara gled i sidled...skapligt drygt

Ja ja nog om det,förra veckan gick ju nästintill obemärkt förbi..konstigt vad dagarna går fort nu för tiden.gjorde ingea större utsvävningar direkt,träffade Carli  o lilleman i onsdags,skrutt blev nog lite kär i lillemans pappa hon.Tjatat om han hela tiden =) det var jättelängesen vi sågs,så det var på tiden..
I torsdag så jobbade jag ju extra på syrrans jobb,det var skojigt vi hade ganska mkt folk.trodde det skulle bli jobbigt men det gick kanon,stupade dock i sängen när jag kom hem,men det var då det*hihi*
I fredags så träffade vi oxå Carli o lilleman och även Anki o Alvin,fikade o pratade och kidsen lekte på varsit håll ;)men det uppskattar nog varanns ällskap ändå.Synd att man inte har tid att träffa folk lika ofta när man börjat jobba,är ju typ helgerna då,men då har man ju massa annat som ska göras oxå..
I lördags så var vi hem till mina föräldrar för att fira min syrra som fyllde,trevligt att träffa hela familjen o fika lite.blir ju tyvärr inte så ofta det heller.men nu framöver blir det väl lite titt som tätt med alla födelsedagar..
Och så blev ju våran tvättstuga färdig "klinkad"blev jätte fint,helt annorlunda mot omålade cementgolvet,så nu ska bara allt bäras tillbaka då...men det får henke hjälpa till med.

Och idag då så har jag varit in och jobbat lite extra,taskigt med extra personal..bra drygt att bara få vara ledig en enda dag..när jag kom hem så sov jag lite middag(skrutt sov oxå)och sen har vi varit ute och busat i snön ngr timmar..Såg att det var slut på blöjor så jag var tvungen att gå och köpa det oxå,dumt av pappsen att inte säga nåt då..tänk om jag inte hade märkt det förrän jag skulle lägga henne då,skulle jag ha gjort då?Ringt han på jobbet kanske...jaja det manliga köet är ju inte så bra med framförhållning..
Nej nu ska jag ta en dusch innan Singing Bee

Trevlig vecka på er!!

Kram