Sommar sol?

Härligt härligt med sol o värme,hoppasatt det håller i sej ett tag nu.
Fast i morse när jag cyklade till bussen så var det frost ute,lite skumt att det kan skilja så pass mellan dag o natt.
Idag har vi varit på karneval då,var kul att se alla barnen i olika utstyrslar..Skrutt blev ju tok ledsen när hon såg oss och inte fick vara med oss,eller så var det för att det var så mkt folk.Hon brukar inte bry sej så annars,så jag fick stå och bära på henne bakom dagmamma.Lagom tungt.

Sen fikade vi och hon sprang och busade och det fortsatte hon med när vi kom hem oxå.Stod på trallen och hejade på alla som gick förbi,höll upp handen o sa tjena =)
I morrn ska hon och pappsen till Fyrishov och ha det mysigt,själv får man jobba=(..längtar tills denna vecka är över,fullt hus hela veckan.Man börjar redan ledsna på turister/busslass innan ens semestern har börjat.

Skulle uppskatta en liten kommentar/hälsning...många besökare men få avtryck

Nu dags för en dusch sen hopp i säng

Karneval imorrn

I morgon eftermiddag ska vi titta på skrutts karneval tåg med Astrid Lindgren tema..Och hon ska vara Lotta på bråkmakargatan,får bli röd klänning,vit solhatt och så lilla "bamsen"så klart =)den är väl det enda som utmärker vem hon kommer vara*hihi*
Det ska ju bli kanonväder så det blir nog trevligt att sitta o fika sen.

Annars så är det väl inget annat denna vecka,tack o lov..skönt att bara vara.Vara ute o leka och ha det mysigt.Igår så satt skrutt ute och skulle blåsa såpbubblor,men dom sprack hela tiden..då sa hon nej bumma=nej dumma..hon e så jäkla rolig att lyssna på nu för hon snackar så himla mkt,kan nya ord varje dag.

Over and out

Kram

Oj oj vad tiden går

Nu var det ett tag sen igen som jag var här o uppdaterade..
Lite kort resume av vad som hänt då:

Har blivit ett år äldre,känns ju varken till el från,och är ju inte så speciellt längre.
Förra helgen var farbror m familj över på lite tårta.
I tisdags var jag hos frissan och fixade lite fräschare sommar frisyr,klippte ganska mkt och la i ljusa slingor..väldigt nöjd.Men fick sitta i 3timmar??har aldrig tagit så lång tid förr.
Och när jag kom hem därifrån så hade pappsen slagit bort ett "förråd"som vi hade mellan hall och vardagsrummet,så nu har vi ett jättestort vardagsrum och det blev ruggigt ljust i hela huset.
I ondags så var familjen över och grattade mej o syrran,passade på att fira mamma oxå som fyller år i dag på mors dag=)
I torsdags så var vi på jobbet och gick vårruset,va väl sådär.Dålig upplagd bana,man kunde inte ens gå så man höll värmen,det säger väl en hel del om farten va??
Sen fick man ju picknick kasse efter och det var ju riktigt kallt att sitta där och äta,men det var bara att bita ihop.
Ifredags så somnade jag 17.20??skulle bara lägga mej o vila lite,men vaknade vid 21.Då satt pappsen o tittade på tv,man e ju lagom trevligt sällskap när han för en gångsskull var ledig en fredag.Men vi har haft jättemkt på jobbet hela veckan + 2 dagar med mindre sömn..
Fast måste ju erkänna att det var riktigt skönt att få sova ut..

Annars så har det varit lungt i helgen,varit ute och lekt och fixat i trädgården.
I veckan som kommer blir det väl fullt ös igen då

ha en trevlig vecka!!

Kram

Onsdag

Gud vad tiden bara rusar iväg,redan onsdag.Känns som det var måndag i går.Har tok mkt på jobbet denna och nästa vecka,men det är väl bara att bita ihop...snart semester.=)

Jaha vad har vi haft för oss den senaste tiden då?Typ som alla andra dagar...flyter liksom på.
I går fick vi 3 dubbelgarderober o en enkel av farmor.Kom med flyttlasset från bryssel och hon hade ingen användning av dem,så vi bara tackade o tog emot vi.Behöver verkligen garderober,har knappt nån förvaringsutrymme alls så det var perfekt,slapp ju vi köpa nya *asg*
Kommer säkert bli en hel del andra saker oxå,hon har ju dubbelt av allt nu.

Sprang en sväng på stan igår och köpte lite kortärmade tröjor till skrutt,märkte när det var varmt i helgen att hon bara hade 2 kortärmade tröjor...räcker inte så långt.
Köpte även present till syrran eftersom vi fyller år i morgon ;)
Så i morgon kommer farmor o grattar,på lördag Johans bror m fam och så firar jag o Jessica med familjen onsdag nästa vecka.jessica åker bort i helgen så det blir lite tajt annars,och så tänkte vi vara lite smarta och passa på att gratta mamma samtidigt(hon fyller den 25)

Den 28 maj ska skrutt ha karneval med dagmamman med Astrid lindgren tema...och jag vet f-n inte vem hon ska vara utklädd till??supersvårt..finns ju liksom bara Pippi som är utmärkande,men hur många kommer inte vara Pippi då?
Är det nån som har nåt förslag på vem hon kan vara?Tacksam för hjälp!!

Nu ska jag ta lite kaffe o en cigg ;)

Trevlig helg !

Kramiz

Sommar värme

Men vilket härligt väder det har varit i helgen =) riktig högsommar värme.Har bott ute känns det som,bra härligt.
Idag har skrutt t.om badat ute i pool för första gången i år,skoj.

Veckan som gått då:

*Vi har bytt till stor säng åt skrutt,första natten gick inte alls,men nu så funkar det kanon

*Skrutt har fått en fin rutchkana,så nu är det lite lättare att underhålla henne ute på tomten

*Hade fika besök av Carli och kids i torsdags,jätte trevligt.Vi satt o lapa sol och barnen roade sej ;)

*Planterat våra bärbuskar(vinbär o krusbär)och även vårat träd som var hängsälg

*Var ledig i fredags,så då åkte vi till stan och kolla lite.Köpte nytt påslakansset till skrutt.Var in och fika på jobbet,så alla fick träffa stora tjejen

*I lördags var vi hem till farmor som har flyttat hem från Bryssel nu,pappsen hämtade henne på arlanda i fredags kväll och sov kvar där

*Vårat postnummer vann på Postkodlotteriet,men såklart så hade vi INGEN lott....snacka om surt =(

*Idag har vi varit och fikat hos grannarna,de har varit i ryssland och vi har tagit hand om deras post,så då fick vi en present av dem..en handmålad rysslandsdocka(sån där med massa dockor i när man öppnar)jättefin och kul att få en som är köpt där.

Ja det var väl min senaste vecka i korta drag det!!
Nu ska jag ut och vattna nyplanteringarna =)

Trevlig vecka

Kram 

Då var det dags då

Tyckte att det var högtid att uppdatera här nu =)..är ju inte direkt den mest effektiva på den fronten.Men nu när det är såå fint väder så blir det lätt att man fixar med annat istället,sen är man ju sjukt trött på kvällarna efter att varit ute så mkt.

Här har det inte hänt så mkt,allt har flytit på som vanligt.Valborg var jag ledig,men fick tyvärr jobba 1 maj istället då =(,men vi grillade och hade trevligt iaf.
I lördags så var vi hem till Carli me familj och grillade gott och drack gott.Skrutt sov ingen middag den dagen men var ändå uppe till 20.00 och verkade inte ens trött.Men vi fick henne att somna i vagnen tillslut,och vi blev kvar till 00.30 ungefär,sjöng singstar och hade det jätte trevligt.Somnade väl typ 01.30 och sen upp kl 7 igen..oj oj vad man är glad över att ha småbarn då???inte mkt va.
Sen var vi ute på förmiddagen o lekte sen var det dags för lunch o sov för skrutt och då passade mammsen oå på att vila de små ögonen,dock bara 30 min.Fattar inte varför jag inte kunde sova längre,var ju skit trött ju....konstigt
Sen ut igen,skrutt springer ju fram o tillbaka o säger ut ut mamma..så det är bara att öppna altan dörren då.Vi rensade lite ogräs,eller jag rensade och hon slet bort allt möjligt hon,mamma ebba städar säger hon =)..dom e för roliga att lyssna på.Hon bara snackar hela tiden nu och nya ord och meningar varje dag.Nu kan man liksom föra en konversation med henne.

Idag efter jobbet så var vi till Blomsterlandet och köpte en krusbärs-och en vinbärsbuske.Vi har ju inga frukter el bär (bara halva tomten med blåbär)alls så det kan ju vara kul med nånting.
Köpte även ett träd,kommer inte ihåg vad det hette,men det var häng grenar och blir som ett parasoll när det är "vuxet"blir nog jättefint.
På fredag ska jag vara föräldrarledig,då dagmamman e ledig.Ska bli skönt med en långhelg.
Och då kommer även farmor hem för gott...känns jättekonstigt att hon flyttar hem nu.Hon har ju bott i bryssel i ca 9år och jobbat och nu blir hon helt plötsligt närvarande på ett annat sätt..Flytt lasset kommer några dagar senare,så på lördag tänkte vi fira henne lite(hon fyllde 65  i slutet på april)ska beställa catering från Martina Delikatesser.

Ja det var väl en lagom jyttrig uppdate från mej det....
soo long!

Kram