Längtar till semester

Bara TVÅ veckor kvar,men det känns som en evighet dit..men den som väntar på nåt gott....sägs det ju.
Men ska försöka få ledigt tor,fre nu i veckan som kommer oxå.Min chef kommer tillbaka från semester och det är jättelungt på jobbet,så det ska nog inte vara några problem.

Ifredags kväll så kom Carli och lilleman förbi en sväng för att hämta pajform som var kvar sen midsommar.De stannade nån timme så kidsen lekte lite och vi tog ett varsit glas vin.Riktigt trevligt var det.Sen skulle jag in o lägga skrutt som var jätte trött,trodde jag iaf..Sure!!!Hon höll på o fjanta sej och skulle inte sova,så det sluta med att jag gick in där o la mej vid 19.50,och sen vaknade jag och kl var då 21.20*suck*det var den fredags kvällen det.Hade hällt upp ett glas vin,men det hällde jag ut och gick o la mej istället.
Så igår fick hon inte sova något på dagen,gick jätte bra.Hon fick ett tokspel vid 15.30 och sen när vi skulle ta in henne för att fixa med pyjamas o så,men sen så somnade hon på stört.
Och sov ända till 8.20 imorse..och idag har det oxå gått jätte bra,inte gnällt något på hela dagen,inte ens när jag skulle lägga henne.Efter att jag läst en bok så klamrade hon sej fast vid mej och somnade på 1min,sen gick jag därifrån.Vill ju få henne att somna själv,som hon gjorde i början.Men orkade inte idag,bara så skönt att hon somnar fort.
Idag har vi haft kalas för skrutt som fyller 2 på tisdag,hon hjälpte mej att fixa tårtan på förmiddagen.Hon var så duktig så=)
Sen har det varit full fart hela eftermiddagen,busat massor med morfar.
Frågar man  hur mkt hon fyller så håller hon upp båda pekfingrarna*hihi*lättare det.
Nu ska jag plocka lite och ladda diskmaskinen med det sista,sen bara slappa i soffan när det för engång skull är lungt o skönt.

Kram på er och trevlig vecka

Midsommar helgen över

Har säkert massor att skriva om,så det kommer nog bli ruggigt svammligt inlägg det här =)
Ja,så var midsommar över.Vi har haft en jätte trevlig midsommar helg,med mkt god mat,dricka och sällskap.
Midsommar afton så jobbade jag först mellan 6-11.30,när jag kom hem så började vi klä vår midsommarstång,inte stor men ändå kul att ha en.Band kransar och var ut och plockade blommor.
Sen åt vi lax,sill m.m
Det var ju bara farmor som var här då,men vi hade jätte trevligt.

Midsommardagen var det fullt upp,vi hade ju gäster på kvällen och hade massor att fixa.Vi tyckte att det var ganska lungt,men finns ju en snart 2åring som oxå vill vara med.
Fixade potatis sallad,nubberöra m.m och pappsen fixade ett "buffebord" och satt upp party tältet.När skrutt sov så åkte han iväg för att jobba nån timme..jag gjorde mej själv iordning.Sen när skrutt vaknade så gick vi ner till idrottsplatsen här där det var tivoli m.m
Vi åkte lite karuseller med skrutt,drack en öl och träfafde massa folk,riktigt trevligt.Men man blir ju lätt stirrig när det är folk överallt.
Sen hem för att förbereda lite till ;)
carli m fam o syrran m fam kom vid 16.30 och vi hade en jätte trevlig kväll..Tack för sällskapet!!

Sen nu denna vecka har det rullat på som vanligt,förutom att våran lilla dotter är omöjlig att lägga på kvällarna.Hon vill promt att man ska ligga brevid henne tills hon somnat.Men jag har inte tid med det känns det som,ska jag ligga där inne en 30min så har jag typ 1½ timme för mej själv sen och det tycker jag e lite lite.
Så i går fick hon grina sej till sömns stackarn=(..men man måste ju börja nånstans,hellre nu när hon e relativt liten än om nåt år..Och nu i kväll när jag skulle gå ut från rummet så storgrät hon och sprang efter 1000 ggr känns det som..Men sen tände jag en lampa och gick ut därifrån,då gick det jättebra.Så hon kanske bara var mörkrädd..

Igår så var jag och Carli och käkade lunch efter jobbet,kul att han nån som oxå slutar tidigt på dagarna*hihi*
Sen var vi in på POP en sväng,hittade en rosa/vit randig topp på rean och en jättefin röd tunika med broderade blommor på.
Måste på stan nån dag nu och kolla efter födelsedags present till skrutt,hon fyller ju 2år på tisdag.Tiden bara rusar iväg,ska ha kalas på söndag då mina föräldrar o syskon kommer,sen kalas på tisdag då kommer farmor,farbror m fam och min tvillingsyrra m fam.Sen kalas för skrutts "kompisar" ev på torsdag em..så det känns som det blir fullt upp.Synd att inte alla kunde på söndag,skulle ha varit skönast att få allt avklarat på en dag..Nu måste jag ju göra flera tårtor dessutom..ja ja det blir nog bra ändå

nu väntar en dusch och lite andra kvällsbestyr...
På återseende

Kram


ingen tid

Tänkte bara skriva att det snart kommer en uppdatering,men just nu är det 1000 andra saker som ska hinnas med att göra...tajt att få ihop all tid =)

Kram


Kanske dax att uppdatera??

Såg att det var över 2 veckor sen som jag bloggade sist "oops"
Men jag får väl lov att skylla på den härliga försommaren som vi fick njuta av.Blir ju lätt att datorn får bli stående då =)
Man måste ju passa på att vara ute och njuta,och fixa lite i trädgården.Så skönt att bara ha dörrarna öppna och skrutt kan springa hur hon vill.Hoppas nu på att vi får mkt sol o värme i sommar.
Annars har det inte hänt så mkt märkvärdigt faktiskt.
I lördags så var jag o pappsen till Sthlm över dagen,syrran med familj var här och passade skrutt.Och det hade gått jättebra.
Skönt att bara komma iväg och vara..äta i lugn i ro och sitta på cafe.
Vi köpte två kuddar till soffan på Svenskt Tenn,en liten o en lite större och det blev jätte fint..priset var ju oxå ganska fint"hmmmm",men smakar det så kostar det eller vad säger man?
Sen köpte jag en svart piké tröja på Gant och en jätte fin vit tunika på Zara.
Käkade lunch på en italiensk restaurang som heter Capri uppe på Nybrogatan,jättegod mat.
Efter att vi strosat runt i Sthlm så var vi in på Kista Galleria på vägen hem,pappsen köpte lite tröjor och vi tog en kaffe
På kvällen när vi kom hem så stannade syrran och dom kvar och vi grillade.

Annars nu iveckan så har det inte hänt nåt,har varit på ansiktsbehandling idag så nu har man ett rent face att grunda solbrännan på,hihi
Imorrn så är jag LEDIG,och det ska bli så skönt med en extra dag.Jobbade ju nationaldan och ska jobba midsommarafton så då passade jag på nu mittemellan istället.Pappsen är oxå ledig så vi ska rensa och städa i förrådet b.la
På lördag ska vi åka till Junibacken tillsammans med Carli m familj,ska bli riktigt trevligt det tycker jag.Så vi hoppas på att barnen somnar bra i vagnarna så vi kan få äta lunch under lugna förhållanden.Men säkert så vägrar dem att somna ;)
Och sen på kvällen ska pappsen in till stan,Vaksala Torg och kolla på fotboll

Nu har vi iaf fått ett schysst pris på vår utbyggnad,så vi har lämnat klartecken till byggherren,men det dröjer väl lite med tanke på att det är semester tider snart.Men till hösten hoppas vi att det är klart..

Nu är farmor ute och promenerar med skrutt,och jag har precis dammsugit och torkat hela huset..var ruggigt välbehövligt..Blir skitigt som attan när man springer ut o in.
och så hann jag ju blogga oxå =)

Japp det var allt för mej det...Trevlig Helg på er