snart var det slut på -08

Har ju inte varit den mest effektiva här den senaste tiden,men nu är jag back!!
Det har ju hänt massor sen sist men kommer väl inte ihåg hälften ens;)Hade ju julfest på jobbet som var jätte rolig,bra mat och sen var det klubb på Orange med schyssta personalpriser,25:-/öl,30:-/vin och 50:-/drink...inte illa.
Jag åkte hem 00.15 bussen så maken skulle slippa komma in och hämta mej och det var ganska lagom ändå,började ju kl 17 så.

Sen så är ju julen redan överstökad då,var en trevlig jul med god mat och glada??miner på kidsen.Ebba var rätt trött på julafton så hon var väl mindre gullig i korta perioder..På förmiddagen så var vi hem till mina föräldrar för lite mat och julklappsutdelning,mkt trevligt.På väg hem så grinade o skrek skrutt hela vägen.Hon var trött men ville inte sova.Sen hem o fixa lite då syrran m familj skulle spendera eftermiddagen här,även svärmor kom en sväng.
Trevligt men det blir ju lätt lite okoncentrerat med förväntansfulla o trötta barn =)
Men efter maten så såg det tomten komma genom skogen med en lykta i handen,då var de inte så spralliga direkt ;)
Frågade ebba om vi skulle släppa in han så sa hon "tomten kan vara uteliten stund till"hihi och Filip sprang in i Ebbas rum o la sej på sängen.Men tillslut så gick det bra..tomten fick t.om kramar.

Resten av julen har vi varit hemma,på middag hos svärmor och så har min familj varit här på julfika.
I går var jag o skrutt in till stan en sväng,men köpte inget.Var ju lönlöst att at sej fram med barnvagn i butikerna(förstod jag iof),men vi åt på Mc Donalds och köpte en Pippi film,var in på mitt jobb och strosa runt lite.På bussen hem så var det nån kille bak i bussen som fjantade sej med Ebba och tillslut säger hon..fyy,,bumheter..och sen efter ett tag säger hon "du har mopp?"=snopp..tur han inte hörde vad hon sa ;)..hon är rätt fixerad av den kroppsdelen.
I dag har vi bara varit hemma då E kräkits flera ggr under dagen...sov 2 timmar på dan och när hon vakna så ville hon ha mat o verkade piggare.Men kräktes sen igen,men blev ännu piggare.Sen frågade hon om jag inte skulla laga mat,så till middag blev det köttbullar o potatismos som hon ville.Och hon åt ganska mkt,speciellt mos.Har knappt druckit nåt,men julmust ville hon ha..det var väl det som bubblade till i magen för sen kräktes hon igen..Varje gång hon ska kräkas får hon typ oanik och har sagt..nej mamma inte kräkas inte roligt,farligt*stackarn*men det gick ju bättre när det fanns ngt att kräkas upp.
Hon fick välling innan säng gång och det har hon fått behålla än så länge...hoppas hon är bättre imorrn och att ingen av oss åker på det.

Gott Nytt År till er alla!!!!
Hörs igen 2009

Kram

Här e jag....

jag har faktiskt inte orkat uppdatera här.Jobbade 8 dar på rad förra veckan och var ledig nu mån,tisdag så det har varit fullt upp minsann.
I onsdags så var vi på julshow på Saluhallen och det var jätte trevligt.Tyvärr fick vi samma B bord som förra året,man får sitta och vrida på huvudet så man får nackspärr,lite trist.Dessutom var det så mkt folk att man inte fick gå ner och hämta mat när man ville,utan man var tvungen att vänta till servitrisen sa till.Så jag tror att vi satt 45 min innan vi fick mat..och alla var ju såklart tokhungriga.Sen var det samma sak när man ville ta om...kändes lite som man var nån dagis grupp,vuxna människor ska väl kunna stå i kö och samsas om mat va??
Jag åkte hem med 21 bussen,skulle ju upp och jobba dagen efter så,men får ta igen det när vi har julfesten på jobbet den 21:a istället ;)då e jag ledig dagen efter.

I måndags när jag var ledig så möblerade jag och maken om lite här hemma,allt blir ju tillfälligt efter som utbyggnaden snart är klar,så det känns lite rörigt och man vill bara ha större nu.Nu har det satt dit panel och tak så nu är det "bara"invändigt kvar.Men det blev 2v uppehåll när snön kom + att de var två sjuka och sen blir det ju uppehåll igen vid jul/nyår...men den som väntar på nå gott.......
I går var jag in till stan och köpte lite julklappar,har bara några kvar nu..Så i går kväll så var det julklappsinslagning,tycker det är mysigt..Skulle vilja ha jul jämt jag =)

I måndags så trädde ju det nya ROT avdraget i kraft,vilket innebär att vi får dra av arbetskostnaderna från hantverkarna på skatten.100 000 per person,inte illa alls.
Tur att vi inte hunnit få några fakturor än då ;)

Måste avsluta med en liten tomtebild av skrutt

lilla bus tjejen


Kram