Datorn har pajjat

Hejsan alla glada!!

Jag har lyst med min frånvaro här nu i typ 2 veckor..och detta beror på att våran dator har lagt av,helt död..så tills vi köpt ny så kommer jag inte vara så aktiv tyvärr..

trevlig helg på er,så återkommer jag inom snar framtid


Kram


Bröllopsbilder

                             

Regnet bara öser ner

usch vad vädret har slagit om,,från 30 grader till 15 och piss regn.Mindre roligt,fast jag börjar ju jobba igen på måndag så då kan det lika gärna fortsätta =)
Igår så var vi till Sthlm med Carli o hennes man,planerat sen länge och vi hade ju verkligen lyckats planera in rätt dag(regnfri)Vi kom till Sthlm vid 11 tiden,åkte till hotellet och ställde bilen i deras garage,sen gick vi mot G:la stan för att ta båten mot grönan,och dit var det inte bara vi som skulle;)sjukt mkt folk.men vi åkte med grönans egna båt så vi kom över ganska snabbt.
Det första vi gjorde var att gå och äta lunch då jag o C`s man var tokhungriga ;)
Sen skulle vi köpa biljetter och fick köa jättelänge och de visade sej att det inte var enda ggr vi gjorde det,det var långa köer på alla attraktioner,riktigt trist faktiskt.Så vi åkte väl 4 karuseller..det sista vi åkte innan vi åkte tillbaka till hotellet var Fritt Fall"tilt",det menas att stolarna man sitter i lutas framåt när man är högst upp i tornet*livrädd*...men jag och C`s man bestämde att vi skulle åka den.Shit vad äcklig den var..jag vågade inte kolla,men ner kom vi och ruggigt fort gick det.har blivit för harig för sånt där på senare dar jag.
Var tillbaka på hotellet vid 19 och checkade in,la till 200:- så blev vi uppgraderade till deras nybyggda våning...schyssta rum,men tokvarma.
Gjorde oss iordning sen kom Carli och maken in till vårat rum för att dricka champange som vi hade med oss...mums!
Käkade sen en jättegod middag på en Italiensk restaurang i närheten av hotellet,och drack även gott =)..*Tusen tack för middagen och sällskapet Carli o J*vi hade verkligen en jätte trevlig dag/kväll
Sen tillbaka till hotellet för att hänga lite i baren där,sänggång vid 00.30

Idag har vi avnjutit en god hotellfrukost och lite lite shopping på barkarby,blev ett par rosa gummistövlar till skrutt på POP.
Sen har vi inte gjort nåt mer idag,lite slöa båda två idag..
skrutt hade haft det jättebra hemma här med farmor,hon hade varit såå lugn och snäll??varför kan hon inte vara det när  vi är hemma med henne för?
Nu ska jag slappa i soffan...

Kram

Hemma igen,men nu som Fru R.....

Nu är vi äntligen hemma efter en helt underbar vecka i Skagen.Har haft kanon väder med mkt bad i havet och ätit och druckigt gott.
Huset som vi hyrt är ju helt fantastiskt,vi var ju i samma för 2 år sedan oxå,bara 5min till stranden och jättefräch inredning m.m.

och den 30 så gifte vi ju oss!!
Full rulle hela dagen med fix av frisyr,smink b.la
när J skulle klä på sej kostymen så visade sej att han glömt maschett knapparna hemma..så hans mamma fick springa upp på "stan"och köpa ett par.Sen i väg och hämta blommorna som jag beställde dagen innan,det blev en bukett med vita rosor.
13.45 så kom fotografen och hämtade upp oss vid huset,så J;s bror skjutsade oss.Halvvägs så kom jag på att jag glömde blommorna"oops"
Men vi började att fotografera med skrutt så hann J;s bror åka tillbaka och hämta blommorna..Fotograferingen gick jättebra och skrutt var så duktig hela tiden,fick många superbra kort på henne.
Vi tog fotona på gården av Skagen museet.

Sen bar det av till kyrkan,skrutt fick vara i cafeet under kyrkan med farbror J,så hon var inte med under vigseln.
Vigsel akten tog väl typ 10-15 min,vi hade inga psalmer utan valde att göra det så enkelt som möjligt eftersom det bara var vi.
Jag började ju så klart skatta när J avgav sina löften...tyckte det kändes lite små löjligt eftersom man inte pratar så till varann i vanliga fall och så var det ju bara vi i kyrkan..men det gick ju bra ändå =)
Efter så åkte vi till huset,åt tårta,drack champange,böt om.Sen så gick vi till hotellet där vi skulle spendera natten..Delade på en flaska Moet...men att  dela på en flaska va lite väl mkt..de sista glaset var liksom inte gott.Men ska man fira så ska man =)
Vi hade bokat bord på hotellet och åt en 5 rätters och drack gott..satt i 3 timmar och åt,sen gick vi och la oss.Båda var helt slut..
Kommer lite bilder här.
Datorn håller på o lägger av hela tiden så jag får blogga mer sen

  

Nu ger jag upp....datorn vill inte riktigt som jag.fick tyvärr bara fram en bild.
Men lägger in fler bilder sen

god natt!!