klänning

Hängselkjol Nu har jag fått den efterlängtade till skrutt,visst är den fin?Det roliga är ju att pappsen hade liknande hängselbyxor när han var liten knodd på 70-talet.Var mest därför vi ville ha den,lite skojigt.
Och så var det helg igen då,och nu hoppas jag att det kan vara lite fint väder iaf så man kan vara ute,och sen gör det ju inte så mkt om snön försvinner heller =)

Ha en trevlig helg!

Kramiz


Hittat hit

Usch vad jag har varit dålig på det här de senaste veckorna,tiden bara springer iväg och det känns som jag inte har haft så mkt att blogga om heller.
Nu har ju påsken passerat nästan obemärkt,då vi bara har varit hemma med en sjuk skrutt.Klart hon skulle bli sjuk när man var lång ledig och kunde hitta på nåt skoj.
hon har haft feber,hostat o snorat som bara den.
I söndags så vaknade hon på kvällen och hostade så mkt slem att hon knappt fick nån luft,hon riktigt kippade efter luft..Ruggigt otäckt kan jag säga,var helt skakis efter det.Sen fick hon ligga högt på en kudde isoffan så vi kunde ha koll på henne.
Men sen blev det bättre,hon fick upp ganska mkt slem,man har ju lust att säga åt henne att spotta o harkla,men det går ju inte så bra tyvärr ;)

Och i går kväll så vaknade hon och tok grinade,så fort man skulle ta upp henne så bara sparkades,slogs o revs hon och bara ålade sej ur famnen,ställde henne på golvet och hon bara ålade sej,vred sej och var helt galen.såg ut som hon fått galna kosjukan typ,läskigt som bara den.Hon pratade inte eller utan bara kved.
Vi trodde hon svalde en liten aluminium platta(den som sitter längst ner i värmeljusen,som veken sitter i)i söndags och att det var den hon hade fått ont av nu,för man såg att hon hade riktiga magsmärtor.Så då ringde jag efter ambulans,vi skulle aldrig ha fått in henne i bilen.Men när ambulansen kom så var hon som vanligt igen,men vi åkte in till barnakuten iaf.
Där fick vi remiss till röntgen som visade att hon hade en förstoppning,inte konstigt att hon hade ont då..stackarn.
Tyckte det var konstigt eftersom hon har bajsat som vanligt så tror man ju inte att hon e förstoppad.Var tydligen vanligt med små barn speciellt om de är förkylda.Fick man lära sej det med.
Så hon fick lavemang och vips på 2min så var det ute..Fast vi var ju på sjukhuset i 2½ timme och hon var vaken hela tiden,så hon somnade i bilen hem strax efter 00.Vi var hemma vid 00.30 och sen upp kl 04.30...livet e underbart i bland.

Men hon slog upp sina ögon  strax efter 7 i morse iaf,och sov 1½ efter lunch så hon var lagom trött nu på kvällen.
Fredag i morrn igen då och ska bli riktigt skönt att få vara lite ledig igen(fått mersmak nu)=)blir lungt i helgen,pappsen jobbar och jag tänkte nog åka in till svandammen med skrutt på lördag,och gå till lekplatsen i stadsparken.Kul o göra nåt annat ibland.

Nej dags för en dusch och sen blir det nog sängen för min del..
Trevlig helg!!

Veckans ros...

Skam den som ger sig heter det ju..och jag har inte släppt det där med klänningen som jag sett på POP.Så jag ringde runt till ett X antal POP butiker i Sthlm och den var slut i de flesta,MEN jag fick tag på den i stl 98(skulle inte skilja så mkt sa hon)i en butik på fältöversten.Och hon skulle skicka den till butiken här istan *tusen tack*så jag får väl gå och hämta den nästa vecka då =)

Idag så fyller ju kära vännen Carli år...så STORT grattis på födelsedagen!!

Nu ska jag slappa i soffan framför lets dance,sen blir det nog en tidig kväll.Pappsen jobbar ju så då kan man ju gå o lägga sig tidigt med gott samvete;)
Men rökningen går det bra,har rökt 2 cigg idag..så framåt går det ju.Känner inget direkt röksug eller,mest de där vanorna som är svåra att bryta..Man kan ta en cigg för att man ska liksom inte för att man är sugen,,skumt ju

Trevlig helg på er alla

Det var på tiden

Ja jag har blivit ruggigt dålig på att uppdatera här.
Men just nu rullar tiden bara på i ruggigt tempo och det finns alltid tusen saker som ska göras när skrutt somnat för natten,så det är anledningen till att jag lyser med min frånvaro.
Helgen som var så var vi på 3års kalas hos kusinen,full fart o röj av dess like =),men det är väl som det ska vara.Söndag hade vi en slappar dag..gjorde verkligen ingenting på fm,dels för att det var tråkväder med regn och dels för att jag/vi var såå trötta.
men på em så gick jag o skrutt ut och gick i skogen och det slutade med att vi var hemma hos syrran,skrutt gick hela vägen själv..så där blev vi kvar på middag,sen lånade jag en vagn av dem så vi skulle komma hem nångång*hihi*
Imåndags kväll så var jag o svägerskan på jill johnson och det var över förväntan faktiskt.Är ju inget fan till henne direkt och hade inte så stora förväntningar8gick mest för att vi fick gratis biljetter).Men hon var riktigt bra,skämtsam o bara härlig i mellansnacken.
Hon stod och tog ALLA i hand och hälsade en välkommen när man kom upp för rulltrappan,det var lite annorlunda,men trevligt bemötande.

Innan så var vi och åt tapas och drack vin på tilltugg,ligger ju mittemot konsert huset.Riktigt schysst ställe,det var tvärfullt en måndag kväll vid 18 tiden,folk stod och väntade på bord.
Och i går så var vi först på inskolnings samtal kl 14 till 15 efter det så åkte vi för att gratta svägerskan som fyllde i måndags,fullt ös på skrutt.Hon pratar ju verkligen HELA tiden och sitter ju inte still i 2 sekunder ens,så man har ju att göra måste jag ju säga.

Vi kom hem vid 19.30 ungefär så då var det bara att lägga skrutt och hon tok slocknade direkt.Och jag var as trött oxå så jag damp ner i sängen vid 20.30..skönt

har varit så j-la trött hela veckan o snoozat väckar klockan flera ggr.Skönt med påsk snart så man får vara lite  långledig.

Jag hade sett en super fin jeans klänning på POP(hemsidan) med ett rött hjärta på som jag ville ha till skrutt,pappsen hade nämligen ett par hängselbyxor i jeans med ett rött hjärta på när han var liten,så det skulle vara kul om hon hade sån oxå..Så jag var in på POP i går för att köpa den,då var den slut och de skulle inte få in några fler*snyft*Men då tycker jag att det är bara mars och vår/sommar kläderna är redan slut...dåligt.

Så nu funderar jag på att ringa till POP i Sthlm och kolla om de har kvar nån och om de kan skicka den till butiken i stan.Vill verkligen ha en...så det är bara att hålla tummarna

Imorrn ska jag sluta röka,det ni.Ska bli spännande o se hur det går.Pappsen har varit rökfri en månad nu(så duktig så)fast han snusar ju iof.

Återkommer hur det går =)

Nej nu är det dags för ett varmt bad!!

Kram kram


Tjihoo...

Oj oj då vad tiden rinner iväg..var ett tag sen sist såg jag..Skyller på arbetet ;)
Har ju inte hänt så himla mkt iaf så ni som brukar läsa har ju inte gått miste om något direkt.
Förra helgen så var jag ju "gräsänkling"då sambon var på långweekend i Bryssel/Frankrike.Han o brorsan var ju iväg i Frankrike o besökte krigsmuseer och olika krigsplatser från 2:a världskriget..superspännande??NOT,fast de tyckte det var bra,och de e ju huvudsaken.
Själv så somnade jag 21 på fredags kvällen,grymt skönt.
Lördag=regn o rusk,var ute o plaskade i lerpölar och sprang med skrutt..hem o åt,sen la jag henne i vagnen för första ggr..Tog 25 min för att få henne att somna och så sov hon bara 45 min*suck*..Åkte hem till mina föräldrar för födelsedags firande av min bror o min pappa(fyllde helgen innan).Så det var trevligt,skrutt sprang runt o busade som bara den hon..Sen tyckte jag hon var lite varm och när vi kom hem så visade det sej att hon hade 39 i feber,men ändå är hon som en duracell kanin...hur orkar dem??
På bussen hem höll hon på att somna och man såg att hon var lite låg o hänging,hade ju iof bara sovit 45 min oxå..
Syrran m fam följde med hem o kollade på Melodifestivalen.
Veckan som varit har rullat på som vanligt,tidiga mornar o tidiga kvällar =)
I går så var Carli och barnen här och fikade och kidsen busade lite(på varsit håll)..skrutt pekade på lilleman o sa bebis*haha*han e ju bara lika gammal..hon säger bebis om alla som sitter i vagn.

Den kommande helgen ska vi på 3års kalas hos kusin Filip,ska bli skoj.Annars så jobbar pappsen hela helgen så det händer väl inte så mkt mer.
Måndag kväll är det Jill Johnsson i musikens hus som gäller,ska gå med svägerskan som oxå fyller imorrn..Ska väl gå och äta nånstans innan oxå.
Tisdag,inskolnings samtal med dagmammans chef,fira svägerskan

Nu har jag iallafall uppdaterat lite onödigt fakta till er =)
Ha en trevlig helg!!


So long